Her i Mo Terrasse 18 har vi feiret barnebarnet vårt.

Torsdag 5. november 2020

Her i Mo Terrasse 18 har vi feiret barnebarnet vårt.

Barnehagen hadde planleggingsdag på fødselsdatoen hennes, og da fikk vi lov til å hente henne dagen før, og vi feiret henne hele dagen, fra morgenen da hun våknet til vi leverte henne da foreldrene kom hjem.

Gaven fra oss var et lekekjøkken fra www.jollyroom.no som ble levert flatpakket, og etter fire times arbeid var kjøkkenet klart til bruk. Alle deler stemte, men da vi skulle legge på den siste topp-plata stemte ikke skruehullene, noe vi løser ved å droppe skruene og lime den på.

Kommentar blir sendt til www.jollyroom.no.

I USA jobber de med opptellingen av stemmer,

slik at de kan få bestemt seg for hvilken president skal ha de neste fire årene. De fleste her i Norge vil nok helst ha vekk dagens president, men det er ikke vi som bestemmer.

Vi i borettslaget vårt bestemmer

i alle fall hvilket styre vi vil ha og påvirke hva styret bestemmer, men da er vi avhengig av å vite hva styret jobber med på vegne av alle beboerne, slik at vi kan komme med eventuelle innsigelser.

I vårt borettslag opplever vi at styret informerer minst mulig eller som ett av styremedlemmene sa: «Der det ikke er noe å informere om, er det ikke noe å informere».

Lokalavisen har skrevet flere artikler om borettslagets tvist med utbyggeren. De første artiklene var intervju med min kone og meg. Og etter hvert kom styret med på laget, kanskje noe motvillig.

I går ble det i generalforsamling besluttet å akseptere et tilbud fra utbyggerfirmaet, et tilbud som de fleste mener er altfor dårlig, men når beboerne har stemt i generalforsamlingen, kanskje av frykt for noe utbyggeren vil gjøre, er det bare å akseptere for oss som hele tiden har følt oss lurt av utbyggeren.

Og som en politiker en gang sa: «Me likar det ikkje».

Om Terje Rønning

Jeg er mann, født 1947 på Nøtterøy, gift, to barn. Barneskoler: Skjerve skole på Nøtterøy, Sem skole og Linnestad skole i Ramnes. Realskole: Kjelle skole i Sem kommune. Andre skoler: Kontorlærlingeskolen i Tønsberg, Radioskole ved Tønsberg Navigasjonsskole. Stiftelsen Markedsføringsskolen i Oslo: Grunnkurs, fagkurs og studiekurs. Radiooffiser i Thor Dahl AS, salgskonsulent i Optura AS, distriktsjef i Union Mykpapir, markedssjef i Kristian Brekke AS Engros, daglig leder i Decorita Miljø og Renhold, salgssjef i Salgskontoret Horten AS, pensjonist fra 2011.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s