Om Ken Folletts nye bok Aftentid og Morgengry

Søndag 1. november 2020

Om Ken Folletts nye bok Aftentid og Morgengry

Denne gangen

er jeg ganske tidlig ute, forsto jeg, da jeg la den siste boka til Ken Follett fra meg og skrev omtalen på www.bokelskere.no. Ingen andre hadde skrevet noe som helst, heller ikke forlaget.

Som vanlig

gir jeg Follett en femmer. Vi er nå tilbake til rundt tusentallet, og leser om vikingenes herjinger i England, vikinger hovedsakelig fra Danmark. De er noen skikkelige råtamper, men det er jo også engelskmennene, så alt henger i hop, men kjærligheten dominerer som vanlig, slik det skal være hos Ken Follett.

Jeg anbefaler

boka til alle som liker å lese om mennesker i sin tid.

Om Terje Rønning

Jeg er mann, født 1947 på Nøtterøy, gift, to barn. Barneskoler: Skjerve skole på Nøtterøy, Sem skole og Linnestad skole i Ramnes. Realskole: Kjelle skole i Sem kommune. Andre skoler: Kontorlærlingeskolen i Tønsberg, Radioskole ved Tønsberg Navigasjonsskole. Stiftelsen Markedsføringsskolen i Oslo: Grunnkurs, fagkurs og studiekurs. Radiooffiser i Thor Dahl AS, salgskonsulent i Optura AS, distriktsjef i Union Mykpapir, markedssjef i Kristian Brekke AS Engros, daglig leder i Decorita Miljø og Renhold, salgssjef i Salgskontoret Horten AS, pensjonist fra 2011.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s