Nærmer vi oss slutten på Corona-virusets angrep på vår helse?

Onsdag 29. april 2020

Nærmer vi oss slutten på Corona-virusets angrep på vår helse?

Det høres i alle fall ut som om fotballfolket tror det, og i dag leser jeg at håndballen også fabulerer om det samme. Enda det absolutt er en kontaktsport. Arbeidsplasser er stengt, men med fotball og håndball er det visst annerledes. Og det er det kanskje? Av hensyn til psykisk helse.

Jeg er ikke enig. Helsefolket sier ofte at vi bare har fått den første virusbølgen og kanskje får en ny etter en stund.

Men Kanariøyenes president tror på at de kanskje kan ta imot den første lille turistgruppen i august, fordi det er svært lite spredning av Covid-19-viruset på flere av øyene. Hotellene kan åpnes i oktober, mener presidenten, men han må få aksept fra Spanias regjering først.

Så vi må følge med, vi som helsemessig trekkes sørover mot øyene.

2020 04 29 - Maspalomas fra Canaria7

Om Terje Rønning

Jeg er mann, født 1947 på Nøtterøy, gift, to barn. Barneskoler: Skjerve skole på Nøtterøy, Sem skole og Linnestad skole i Ramnes. Realskole: Kjelle skole i Sem kommune. Andre skoler: Kontorlærlingeskolen i Tønsberg, Radioskole ved Tønsberg Navigasjonsskole. Stiftelsen Markedsføringsskolen i Oslo: Grunnkurs, fagkurs og studiekurs. Radiooffiser i Thor Dahl AS, salgskonsulent i Optura AS, distriktsjef i Union Mykpapir, markedssjef i Kristian Brekke AS Engros, daglig leder i Decorita Miljø og Renhold, salgssjef i Salgskontoret Horten AS, pensjonist fra 2011.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s