Trump håper, mens andre ikke.

 

Fredag 10. april 2020

 

Den amerikanske presidenten

tror på snarlig positiv økonomisk utvikling i USA, hørte jeg på tv-nyhetene i dag, og hvis det skjer, og det håper vi vel alle på? Ja, da blir han vel gjenvalgt som president, og det er det vel ikke så mange som ønsker? Kanskje da bortsett fra ihuga republikanere i landet som han styrer.

 

Her hjemme

håper vi på høyere inntekt fra oljeproduksjonen vår, mens de som kan noe om dette, hørte jeg i dagens tv-nyheter, ikke forventer at vi noen gang kommer tilbake til de samme inntektene, fordi verden etter Corona-krisen ikke kommer til å etterspørre så mye olje som tidligere. Andre alternativer kommer i stedet, hører vi fra dem som kan mye mer om dette, enn de fleste av oss. Hvis dette skjer, er det synd at vi ikke har brukt oljeinntektene til å utvikle annen industri her i landet.

2020 04 10 - fall i oljeinntekter

Om Terje Rønning

Jeg er mann, født 1947 på Nøtterøy, gift, to barn. Barneskoler: Skjerve skole på Nøtterøy, Sem skole og Linnestad skole i Ramnes. Realskole: Kjelle skole i Sem kommune. Andre skoler: Kontorlærlingeskolen i Tønsberg, Radioskole ved Tønsberg Navigasjonsskole. Stiftelsen Markedsføringsskolen i Oslo: Grunnkurs, fagkurs og studiekurs. Radiooffiser i Thor Dahl AS, salgskonsulent i Optura AS, distriktsjef i Union Mykpapir, markedssjef i Kristian Brekke AS Engros, daglig leder i Decorita Miljø og Renhold, salgssjef i Salgskontoret Horten AS, pensjonist fra 2011.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s