Gode nyheter i dagens pressekonferanse med statsministeren.

 

Tirsdag 7. april 2020

 

Gode nyheter i dagens pressekonferanse med statsministeren. Kanskje vi snart får være sammen med barnebarnet vårt.

 

Krekar, Meling og hat (søndag 5.april 2020).

Jeg sitter og ser på Presseklubben i TV2 Nyhetskanalen med blant annet forsvareren til Krekar og tenker over hva det er som forårsaker slikt hat som vekkes blant rolige nordmenn? Hat mot både Krekar og forsvareren og hans familie.

Jeg er enig i utvisningen, men har aldri forstått dette hatet som dukker opp. Ganske skummelt, synes jeg. Alt fra Frp’s kakefeiring med en tidligere justisminister til hurra-kommentarer. Nei, dette er ikke greit.

 

Utbytte betalt av det offentlige (tirsdag 7. april 2020).

Det er vanskelig å være bastante, sier mange politikere, når det gjelder å gi statlige tilskudd til bedrifter som samtidig deler ut utbytte til sine eiere. Dette betyr vel enkelt fortalt at det offentlige betaler dette utbyttet.

Et godt forslag som jeg hørte i dag, er vel å trekke eventuelt utbytte fra det offentlige tilskuddet?

2020 04 07 - statsministeren

Om Terje Rønning

Jeg er mann, født 1947 på Nøtterøy, gift, to barn. Barneskoler: Skjerve skole på Nøtterøy, Sem skole og Linnestad skole i Ramnes. Realskole: Kjelle skole i Sem kommune. Andre skoler: Kontorlærlingeskolen i Tønsberg, Radioskole ved Tønsberg Navigasjonsskole. Stiftelsen Markedsføringsskolen i Oslo: Grunnkurs, fagkurs og studiekurs. Radiooffiser i Thor Dahl AS, salgskonsulent i Optura AS, distriktsjef i Union Mykpapir, markedssjef i Kristian Brekke AS Engros, daglig leder i Decorita Miljø og Renhold, salgssjef i Salgskontoret Horten AS, pensjonist fra 2011.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s