Å bo på hytta i disse Corona-tider.

Tirsdag 17. mars 2020

 

Å bo på hytta i disse Corona-tider.

Jeg leser i Sandefjords Blads leserspalte at tidligere stortingsrepresentant Svein Flåtten bor i sin sekundærbolig som han kaller det selv. Derfor mener han at dette er helt ok, men det er vel den kommunen han betaler sin inntektsskatt til, det er vel den kommunen som er hans hjemstedskommune?

 

Andre fortsetter å bo i sine hytter

til tross for at hyttekommunene sier at de ikke har mulighet til å hjelpe syke hyttebeboere og at myndighetene anmoder alle om å flytte til sine hjemkommuner, der de hører hjemme. Og regjeringen vil ikke ta styringen og beordre alle om å reise hjem.

Hytte Engerdal kommuneskog

Om Terje Rønning

Jeg er mann, født 1947 på Nøtterøy, gift, to barn. Barneskoler: Skjerve skole på Nøtterøy, Sem skole og Linnestad skole i Ramnes. Realskole: Kjelle skole i Sem kommune. Andre skoler: Kontorlærlingeskolen i Tønsberg, Radioskole ved Tønsberg Navigasjonsskole. Stiftelsen Markedsføringsskolen i Oslo: Grunnkurs, fagkurs og studiekurs. Radiooffiser i Thor Dahl AS, salgskonsulent i Optura AS, distriktsjef i Union Mykpapir, markedssjef i Kristian Brekke AS Engros, daglig leder i Decorita Miljø og Renhold, salgssjef i Salgskontoret Horten AS, pensjonist fra 2011.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s