I stortingssalen, svenskenes løsning, stortingets innflytelse og NAV må vise hva de kan.

Mandag 16. mars 2020

 

I stortingssalen.

Jeg ser og hører på dagens møte i stortingssalen, og blir svært beroliget av den verdigheten stortingsrepresentantene viser i dagens situasjon. Selv Moxnes fra Rødt og Listhaug fra Frp viser en helt annen side enn vi tidligere har sett. Dette er beroligende.

 

Svenskenes løsning.

Jeg ser også kommentarer som gjelder svenskenes løsning med blant annet åpne skoler. Vi er derimot så heldige at noen, for noen år siden, fant olje utenfor kysten vår, slik at vi har kunnet bygge opp det store oljefondet vårt. Derfor har vi mye større muligheter for å velge den løsningen som stortinget og regjeringen har valgt.

 

Stortingets innflytelse.

For den enkelte borger er det nok svært bra at Frp er ute av regjeringen, slik at stortinget har fått mye større innflytelse. Dermed har de forskjellige gruppene i landet vårt blitt tatt hensyn til.

 

NAV må vise hva de kan.

Storting og regjering har tatt en mengde beslutninger som har store konsekvenser for NAV. Klarer denne tungrodde organisasjonen denne jobben? Mange stiller spørsmålene og NAV må vise hva de er i stand til å gjennomføre.

2020 03 16 - finanskomiteen

 

 

Om Terje Rønning

Jeg er mann, født 1947 på Nøtterøy, gift, to barn. Barneskoler: Skjerve skole på Nøtterøy, Sem skole og Linnestad skole i Ramnes. Realskole: Kjelle skole i Sem kommune. Andre skoler: Kontorlærlingeskolen i Tønsberg, Radioskole ved Tønsberg Navigasjonsskole. Stiftelsen Markedsføringsskolen i Oslo: Grunnkurs, fagkurs og studiekurs. Radiooffiser i Thor Dahl AS, salgskonsulent i Optura AS, distriktsjef i Union Mykpapir, markedssjef i Kristian Brekke AS Engros, daglig leder i Decorita Miljø og Renhold, salgssjef i Salgskontoret Horten AS, pensjonist fra 2011.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s