Disse dagene med Coronavirus

Lørdag 14. mars 2020

Ja, ja, så sitter vi her da, etter å ha fått beskjed om at vi må holde oss hjemme etter de siste meldingene fra Helsedirektoratet, men syttende mars slipper vi ut igjen, hvis det da ikke kommer nye retningslinjer.

«Hytta kan du ikke reise til», forteller representanten for Helsemyndighetene. Forresten så spiller det liten rolle, siden vi ikke har hytte.

«Men du kan gå tur med bikkja di», hører vi også, men bikkje har vi ikke, så da slipper vi å tenke på det også.

 

Søndag 15. mars 2020

Vi sitter fortsatt her hjemme og har nå bare en dag igjen før vi kan gå ut, selvfølgelig uten å komme nær andre mennesker.

Mor er på sykehuset, uten Corona, men kanskje med en annen virus i kroppen. Vi får ikke besøke henne, men broren min har levert noen nødvendige klær via Securitas på sykehuset.

Våre barn, svigerbarn og barnebarn kommuniserer vi med, både via telefon og video, men nærmere skal vi ikke, etter helsemyndighetenes anbefaling.

Forresten, disse anbefalingene forstår jeg ikke. Er det ikke like greit å gi ordre via lovverket? Noen velger å bryte dem, uten at det har noen konsekvenser. Slik burde det ikke være. Bryter du en lov, følger en eller annen form for reaksjon fra myndighetene. Slik burde det være.

2020 03 15 - Coronavirus

Om Terje Rønning

Jeg er mann, født 1947 på Nøtterøy, gift, to barn. Barneskoler: Skjerve skole på Nøtterøy, Sem skole og Linnestad skole i Ramnes. Realskole: Kjelle skole i Sem kommune. Andre skoler: Kontorlærlingeskolen i Tønsberg, Radioskole ved Tønsberg Navigasjonsskole. Stiftelsen Markedsføringsskolen i Oslo: Grunnkurs, fagkurs og studiekurs. Radiooffiser i Thor Dahl AS, salgskonsulent i Optura AS, distriktsjef i Union Mykpapir, markedssjef i Kristian Brekke AS Engros, daglig leder i Decorita Miljø og Renhold, salgssjef i Salgskontoret Horten AS, pensjonist fra 2011.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s