Mine morgenturer

Tirsdag 30. juli 2019

Det er en stund siden jeg gikk disse morgenturene som vanligvis starter mellom klokka seks og syv. I dag halv syv i tjueto graders varme, og noen timer senere hadde temperaturen sunket til femten grader.

Ikke spesielt gunstig for meg, men vi får se fram til neste varmeperiode.

Standardturene går fra Mo Terrasse og ned til brygga ved Hesteskoen.

Derfra fortsetter jeg langs brygga og bort til de nye blokkene i Kilen før jeg legger kursen inn i Kamfjordgata der Scott bor i dag og mormor og morfar bodde for mange år siden.

For å få litt bakketrening går jeg opp Breiliveien forbi Grans Bryggeri og opp Brydedamveien til Brydedammen og derfra nedover Parkveien til Gokstadveien.

Og for å få ytterligere bakkegang fortsetter jeg opp den nye Dølabakken som har blitt så fin og bred. Men husene på høyre side er ingen ting å skryte av. De er rett og slett «slitne» og burde vært fjernet.

Vel oppe på Mosserød bruker jeg Neptunsvei til sykehjemmet og derfra går jeg raskt ned til Modalveien som fører meg helt hjem.

Neptunsvei er kjent for meg siden vi leide nummer seksten av Achtentuch som jobbet som barkeeper på Park Hotel før han flyttet til Drammen. Leieforholdet varte ett år for førti år siden, men opphørte da vi kjøpte Hekkeløpveien 16.

2019 07 30 - morgentemperatur

Om Terje Rønning

Jeg er mann, født 1947 på Nøtterøy, gift, to barn. Barneskoler: Skjerve skole på Nøtterøy, Sem skole og Linnestad skole i Ramnes. Realskole: Kjelle skole i Sem kommune. Andre skoler: Kontorlærlingeskolen i Tønsberg, Radioskole ved Tønsberg Navigasjonsskole. Stiftelsen Markedsføringsskolen i Oslo: Grunnkurs, fagkurs og studiekurs. Radiooffiser i Thor Dahl AS, salgskonsulent i Optura AS, distriktsjef i Union Mykpapir, markedssjef i Kristian Brekke AS Engros, daglig leder i Decorita Miljø og Renhold, salgssjef i Salgskontoret Horten AS, pensjonist fra 2011.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s