Trump mot Sverige.

Fredag 26. juli 2019

Og Trump åpner munnen igjen, denne gangen for å kritisere Sverige.

Uten at han kjenner til svenskenes lovverk. Noe som er tydelig dumt, for denne gangen kan det bli diplomatiske forviklinger. Han ønsker jo bare å få med seg afroamerikanerne i det kommende presidentvalget etter at han tidligere i uka ba fire senatorer med mørkere hudfarge enn hans rosa, om å reise tilbake dit de kom fra.

På TV2 Nyhetskanalen i kveld så vi at han forsøker å skyve kona foran seg, og kanskje han til slutt gir henne skylda for sin dumme uttalelse.

https://www.nrk.no/urix/donald-trump-er-skuffa-over-sveriges-statsminister-1.14638648

2019 07 26 - Trump mot Sverige

Om Terje Rønning

Jeg er mann, født 1947 på Nøtterøy, gift, to barn. Barneskoler: Skjerve skole på Nøtterøy, Sem skole og Linnestad skole i Ramnes. Realskole: Kjelle skole i Sem kommune. Andre skoler: Kontorlærlingeskolen i Tønsberg, Radioskole ved Tønsberg Navigasjonsskole. Stiftelsen Markedsføringsskolen i Oslo: Grunnkurs, fagkurs og studiekurs. Radiooffiser i Thor Dahl AS, salgskonsulent i Optura AS, distriktsjef i Union Mykpapir, markedssjef i Kristian Brekke AS Engros, daglig leder i Decorita Miljø og Renhold, salgssjef i Salgskontoret Horten AS, pensjonist fra 2011.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s