Folk flest er mot utgifter.

Fredag 26. juli 2019

«Folk flest» er mot utgifter.

«Bare spør folk flest», sier Frp-folkene. «Folk flest er imot bomavgiftene som vi har vært nødt til å ilegge bilistene, fordi vi trenger de brede veiene som vi har vært så flinke til å bygge.

«Det er ikke vår skyld at bomavgiftene stiger. Det er de andre partiene som vi styrer sammen med. Altså ikke vår skyld. Det er de andre som har skylda.»

«NRK-avgiften er slem mot folk flest», forteller Frp’erne. «Derfor har regjeringen vår ordnet det slik at NRK får pengene sine gjennom skatteleggingen av de samme forbrukerne, også slik at alle betaler, selv om de verken har eller bruker TV-apparatet som de ikke har».

Etter det jeg har lest, betaler vi nå mer til Kringkastingen, men bare at denne utgiften skjules i inntektsskatten vår.

«Drivstoffprisene stiger altfor mye», sier Frp-politikerne, mens finansministeren fra det samme partiet bare lar dem øke. «Ansvarlig politikk», sier hun, men bare akkurat da.

I neste øyeblikk er hun i valgkampmodus og er imot alle skatter og avgifter, akkurat som grunnleggeren Anders Lange var.

Nå går det samme Fremskrittspartiet til kamp mot eiendomsskatten som mange kommuner henter sine inntekter fra. «Alle er selvfølgelig mot eiendomsskatt», sier Frp’erne, «selv om disse pengene går til kommuneforvaltningen som bruker pengene til folk flest der folk flest bor».

Ha en fin dag alle sammen, uansett hvor du er.

2019 07 26 - folk flest

Om Terje Rønning

Jeg er mann, født 1947 på Nøtterøy, gift, to barn. Barneskoler: Skjerve skole på Nøtterøy, Sem skole og Linnestad skole i Ramnes. Realskole: Kjelle skole i Sem kommune. Andre skoler: Kontorlærlingeskolen i Tønsberg, Radioskole ved Tønsberg Navigasjonsskole. Stiftelsen Markedsføringsskolen i Oslo: Grunnkurs, fagkurs og studiekurs. Radiooffiser i Thor Dahl AS, salgskonsulent i Optura AS, distriktsjef i Union Mykpapir, markedssjef i Kristian Brekke AS Engros, daglig leder i Decorita Miljø og Renhold, salgssjef i Salgskontoret Horten AS, pensjonist fra 2011.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s