Risikerer vi at Trump trekker oss inn i en uønsket konflikt med Iran?

Torsdag 18. juli 2019

Donald Trump vil igjen skape problemer mellom USA og Iran, og disse problemene skal han vel løse slik at hjemmepublikummet hans klapper i hendene for ham, og går dette skikkelig galt, er det vel stor risiko for at han trekker hele NATO med seg i en større konflikt.

Hvordan kan verden akseptere det han holder på med? Er det ingen som er sterke nok til å stoppe den ferden denne karen reiser.

«Obama og alle andre er dumme», mener han. «Det er bare meg som kan ordne opp».

https://www.tv2.no/a/10731707/

2019 07 20 -

Om Terje Rønning

Jeg er mann, født 1947 på Nøtterøy, gift, to barn. Barneskoler: Skjerve skole på Nøtterøy, Sem skole og Linnestad skole i Ramnes. Realskole: Kjelle skole i Sem kommune. Andre skoler: Kontorlærlingeskolen i Tønsberg, Radioskole ved Tønsberg Navigasjonsskole. Stiftelsen Markedsføringsskolen i Oslo: Grunnkurs, fagkurs og studiekurs. Radiooffiser i Thor Dahl AS, salgskonsulent i Optura AS, distriktsjef i Union Mykpapir, markedssjef i Kristian Brekke AS Engros, daglig leder i Decorita Miljø og Renhold, salgssjef i Salgskontoret Horten AS, pensjonist fra 2011.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s