Svikter Bane Nor?

Torsdag 18. juli 2019

Er ikke Bane Nor en av de kostbare selskapene som skulle løse de fleste jernbaneproblemene her i Norge?

Nå leser vi at vi kanskje må klare oss med å kjøre buss i stedet for tog i lange tider. Fra Sandefjord til Oslo betyr det en forlenget reisetid på minst én time. Dette fordi Bane Nor ikke setter inn nok krefter på de strekningene der de er i gang.

Det skulle vært interessant å se hvordan Jernbaneverket ville løst disse oppgavene.

https://www.dagsavisen.no/innenriks/abid-raja-krever-mer-effektivitet-i-jernbanearbeidet-1.1556521

2019 07 18 - buss for tog

Om Terje Rønning

Jeg er mann, født 1947 på Nøtterøy, gift, to barn. Barneskoler: Skjerve skole på Nøtterøy, Sem skole og Linnestad skole i Ramnes. Realskole: Kjelle skole i Sem kommune. Andre skoler: Kontorlærlingeskolen i Tønsberg, Radioskole ved Tønsberg Navigasjonsskole. Stiftelsen Markedsføringsskolen i Oslo: Grunnkurs, fagkurs og studiekurs. Radiooffiser i Thor Dahl AS, salgskonsulent i Optura AS, distriktsjef i Union Mykpapir, markedssjef i Kristian Brekke AS Engros, daglig leder i Decorita Miljø og Renhold, salgssjef i Salgskontoret Horten AS, pensjonist fra 2011.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s