Rent drikkevann til alle er en menneskerett.

 

Onsdag 12. juni 2019

 

Rent drikkevann

er en menneskerett, mener folkehelseministeren, og da mener hun vel for alle, på hele kloden. Ikke bare her hjemme i Norge.

Der er jeg enig med henne, og her burde staten være garantisten, også økonomisk. Å overlate dette til kommunene blir vel å skyve ansvaret fra seg, når hun er folkehelseminister.

På Askøy må vel staten uansett inn med penger for å hjelpe kommunen med å skaffe rent drikkevann til alle og forskjellsbehandling mellom kommunene blir vel også galt.

Fra vestfoldingen.com.

2019 06 12 - rent drikkevann

Om Terje Rønning

Jeg er mann, født 1947 på Nøtterøy, gift, to barn. Barneskoler: Skjerve skole på Nøtterøy, Sem skole og Linnestad skole i Ramnes. Realskole: Kjelle skole i Sem kommune. Andre skoler: Kontorlærlingeskolen i Tønsberg, Radioskole ved Tønsberg Navigasjonsskole. Stiftelsen Markedsføringsskolen i Oslo: Grunnkurs, fagkurs og studiekurs. Radiooffiser i Thor Dahl AS, salgskonsulent i Optura AS, distriktsjef i Union Mykpapir, markedssjef i Kristian Brekke AS Engros, daglig leder i Decorita Miljø og Renhold, salgssjef i Salgskontoret Horten AS, pensjonist fra 2011.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s