Litt av hvert.

 

Tirsdag 11. juni 2019

 

I går gikk turen til Tveita

i Oslo for barnepass. En hel dag fikk vi være sammen med Sol Angelica, barnebarnet vårt. Full klaff var det også når vi tenker på været, så det ble trilletur opp til Tveten Gård og Tveitasentret.

Turen hjemover fra Tveita til Sandefjord ble ekstra tidslang. To timer lenger enn normalt på grunn av en eksplosjon i en hydrogenstasjon i Sandvika. Omkjøringen ble svært lang, men veldig disiplinert. Og heldigvis ble det ingen personskade, etter det vi hørte.

 

Dramatikken

i Modalveien her i Sandefjord viste seg å være noe helt annet enn det jeg antydet tidligere. Personlig tragedie, kunne vi lese i dagens lokalavis.

 

Dagen i dag startet

med besøk i Sandefjord Helsepark der jeg fikk påmontert utstyr for måling av EKG. Altfor stor svingning i pulstakten, mente kirurgen som opererte ut den løse skruen i håndleddet mitt, og dette var fastlegen enig i.

 

I morgen skal vi se

utendørsforestillingen Peer Gynt på Akershus Festning og gleder oss til det, selv om værmestrene fra storm.no ikke lover det beste været. Det er jo bare å kle oss deretter.

 

Navneendringen

fra NSB til VY blir ikke gratis. Prisen per billett fra Sandefjord til Oslo for honnør har økt med hele åtte kroner hver vei etter at navnet VY ble innført. Ikke store tillegget i forhold til bomavgiftene, men egentlig burde prisene på kollektiv trafikk senkes i stedet for denne økningen.

 

God tirsdag ønskes deg av vestfoldingen.com.

2019 06 11 - Tveten Gård i Oslo

Tveten Gård

2019 06 11 - trafikkstans på grunn av eksplosjon i Sandvika

Trafikkstans før Sandvika. Eksplosjon i en hydrogentank.

Om Terje Rønning

Jeg er mann, født 1947 på Nøtterøy, gift, to barn. Barneskoler: Skjerve skole på Nøtterøy, Sem skole og Linnestad skole i Ramnes. Realskole: Kjelle skole i Sem kommune. Andre skoler: Kontorlærlingeskolen i Tønsberg, Radioskole ved Tønsberg Navigasjonsskole. Stiftelsen Markedsføringsskolen i Oslo: Grunnkurs, fagkurs og studiekurs. Radiooffiser i Thor Dahl AS, salgskonsulent i Optura AS, distriktsjef i Union Mykpapir, markedssjef i Kristian Brekke AS Engros, daglig leder i Decorita Miljø og Renhold, salgssjef i Salgskontoret Horten AS, pensjonist fra 2011.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s