«Action» på Mo.

Søndag 9. juni 2019

En nabo ser meg i det jeg kommer ut på terrassen etter å ha sovet middag. «Det har vært knivstikking på gården».

Like etterpå kommer ei politidame bort til oss der vi står, Inger Johanne og jeg. «Har du sett noe?» Jeg svarer at jeg har sovet middag. Hun smiler og går videre rundt huset etter at hun har forsikret Inger Johanne om at de har tatt alle involverte.

Det kommer vel mer informasjon fra media, vil jeg tro.

Ha en fin dag der du er.

Hilsen vestfoldingen.com

2019 06 09 - knivstikking 2

2019 06 09 - knivstikking

Om Terje Rønning

Jeg er mann, født 1947 på Nøtterøy, gift, to barn. Barneskoler: Skjerve skole på Nøtterøy, Sem skole og Linnestad skole i Ramnes. Realskole: Kjelle skole i Sem kommune. Andre skoler: Kontorlærlingeskolen i Tønsberg, Radioskole ved Tønsberg Navigasjonsskole. Stiftelsen Markedsføringsskolen i Oslo: Grunnkurs, fagkurs og studiekurs. Radiooffiser i Thor Dahl AS, salgskonsulent i Optura AS, distriktsjef i Union Mykpapir, markedssjef i Kristian Brekke AS Engros, daglig leder i Decorita Miljø og Renhold, salgssjef i Salgskontoret Horten AS, pensjonist fra 2011.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s