EU-kontroll på egen helse er vel viktig eller?

 

Fredag 7. juni 2019

 

Så kom fredagen,

og vi kan se tilbake på en flott torsdag med nydelig sommervær i stedet for tornadoer og stormregn, slik det var varslet av meteorologene. Det ser faktisk ut som om været skal bli ok også i dag, selv om fuktigheten sliter litt på pusteorganene.

 

I dag har jeg hatt EU-kontroll

på egen helse med «tilfredsstillende minus» som karakter. Legen ville ha langtids-EKG før jeg fikk det endelige «godkjent-stemplet». Samtidig fjernet sykepleieren stingene i håndleddet, så nå kan jeg se langhelgen inkludert annen pinsedag godt i møte. Annen pinsedag da vi skal passe Sol Angelica hele dagen. Vi gleder oss.

 

I Storbritannia venter alle

på hvem som skal etterfølge Theresa May som statsminister. Kanskje det blir Boris eller kanskje det blir en helt ukjent fra parlamentet. Hvem vet? Og hva vil dette ha å si for den endelige utgangen av EU og ikke minst, hva vil dette ha å si for Norge?

 

I forgårs fikk vi se en fin minneseremoni

fra Portsmouth i TV2 Nyhetskanalen. Vi ble vel alle følelsesmessig berørt av historiene som ble presentert. Tankene går jo lett til hvordan det hele ville gått hvis denne enorme invasjonen ikke hadde lyktes. Vi kan grøsse av mindre.

 

Og så er det fotballen da.

Den kvinnelige fotballspilleren som overhodet ikke er interessert i å jobbe for det norske landslaget fortsetter å problematisere sitt forhold til det samme. Hun roper så høyt at en mannlig fotballspiller sier at nok er nok. Dermed er aviser, tv og radio i gang med å forsterke det hele, noe som ikke er så merkelig, siden fotballen er hellig stort sett over hele verden. Her har jeg ikke brukt navnene, nettopp for å unngå at problemene blir ytterligere forsterket.

 

2019 06 07 - sømmen er fjernet

Om Terje Rønning

Jeg er mann, født 1947 på Nøtterøy, gift, to barn. Barneskoler: Skjerve skole på Nøtterøy, Sem skole og Linnestad skole i Ramnes. Realskole: Kjelle skole i Sem kommune. Andre skoler: Kontorlærlingeskolen i Tønsberg, Radioskole ved Tønsberg Navigasjonsskole. Stiftelsen Markedsføringsskolen i Oslo: Grunnkurs, fagkurs og studiekurs. Radiooffiser i Thor Dahl AS, salgskonsulent i Optura AS, distriktsjef i Union Mykpapir, markedssjef i Kristian Brekke AS Engros, daglig leder i Decorita Miljø og Renhold, salgssjef i Salgskontoret Horten AS, pensjonist fra 2011.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s