Hold meg informert!

Onsdag 5. juni 2019

Det er alltid artig å få respons på det jeg skriver, og her traff jeg visst en nerve. Kommunikasjon kan være krevende, men det er svært viktig hvis vi vil unngå å bli overrasket av ting styret bestemmer over hodet på sine medbeboere.

Jeg har selv vært på kurs for styremedlemmer i vårt borettslag og spurt mange om kommunikasjonen mellom beboerne og styret, og de aller fleste svarte at de liker å bli jevnlig informert. For eksempel som en «månedsblekke» og ingen av de jeg snakket med likte å ikke bli informert om ting de selv syntes var viktig.

Selvfølgelig kan det bli for mye informasjon, men de fleste mente allikevel at mer informasjon er bedre enn mindre. Og jeg er en av dem som liker å holde meg orientert. Spesielt når det er noe jeg har plassert penger i.

2019 06 06 - informasjon

Om Terje Rønning

Jeg er mann, født 1947 på Nøtterøy, gift, to barn. Barneskoler: Skjerve skole på Nøtterøy, Sem skole og Linnestad skole i Ramnes. Realskole: Kjelle skole i Sem kommune. Andre skoler: Kontorlærlingeskolen i Tønsberg, Radioskole ved Tønsberg Navigasjonsskole. Stiftelsen Markedsføringsskolen i Oslo: Grunnkurs, fagkurs og studiekurs. Radiooffiser i Thor Dahl AS, salgskonsulent i Optura AS, distriktsjef i Union Mykpapir, markedssjef i Kristian Brekke AS Engros, daglig leder i Decorita Miljø og Renhold, salgssjef i Salgskontoret Horten AS, pensjonist fra 2011.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s