Hvem har avbestilt gressklipping?

Onsdag 5. juni 2019

Så kom regnet. Etter en nydelig solrik dag. Og endelig kom gressklipperne fra USBL. De vi har ventet på i det lange og brede. De bruker jo å komme regelmessig, så vi regnet med at årsaken var at vi har hatt så uregelmessig vær egnet for gressklipping.

Men da vi spurte dem, fikk vi det overraskende svaret at de hadde vært her for fjorten dager siden, men de ble sendt tilbake av en eller annen i styret. En eller annen som føler at det er de, altså styret i borettslaget vårt, som bestemmer for oss alle. Uten å informere oss andre beboere.

Og her har vi det store problemet med det borettslagsstyret vi har nå. De føler at de er en bestemmende myndighet som kan avgjøre det meste, uten å informer oss andre beboere.

Dette var den største årsaken til mistillitsforslagene ved den siste generalforsamlingen. Der ga de signal om nye tider når det gjelder å informere, men dette var bare ord. Informasjon er tydeligvis noe de ikke er så begeistret for.

2019 06 05 - regn

Om Terje Rønning

Jeg er mann, født 1947 på Nøtterøy, gift, to barn. Barneskoler: Skjerve skole på Nøtterøy, Sem skole og Linnestad skole i Ramnes. Realskole: Kjelle skole i Sem kommune. Andre skoler: Kontorlærlingeskolen i Tønsberg, Radioskole ved Tønsberg Navigasjonsskole. Stiftelsen Markedsføringsskolen i Oslo: Grunnkurs, fagkurs og studiekurs. Radiooffiser i Thor Dahl AS, salgskonsulent i Optura AS, distriktsjef i Union Mykpapir, markedssjef i Kristian Brekke AS Engros, daglig leder i Decorita Miljø og Renhold, salgssjef i Salgskontoret Horten AS, pensjonist fra 2011.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s