Hva skaper idretten?

 

Søndag 2. juni 2019

 

Idretten koster.

Den idretten, den idretten. Den koster. Mye penger. Veldig mye penger. Det vet vi. Men vet vi hvor mye og egentlig hvem som betaler? Og hvor går pengene? Det vet vi vel heller ikke mye om. Eller gjør noen?

Sist var det valg av idrettspresident. Her i Norge. Bruker de penger for å bli valgt, slik vi leser? Eller er dette bare tull? Og hvem eier pengene?

Se bare på fotballen og fotballspillerne. Ungdom legger fra seg tanker om utdannelse og bestemmer seg for å satse på å bli fotballspiller. Der er det jo så mye penger. Og noen av disse kan havne i lomma på suksessrike fotballspillere. Er det noe rart at ungdom gambler med framtida si?

Er dette sunt? Jeg vet ikke, men det bør diskuteres. Eller bør vi bare akseptere det og si at «sånn er det bare».

Jeg vet bare en ting, jeg. Og det er at der det er mye penger, der skjer det mye som ikke tåler belysning.

https://www.dagbladet.no/sport/skandalen-vokser-til-salgs-for-85-000/71135160?fbclid=IwAR29-rygYs7Odbuw4J7unILeXzafobvyOHaEKDp89anGPFFefWcai8Ey4RE

Kan det være at idretten også skaper økonomiske verdier?

Ikke bare underholdning, god helse og gode holdninger. Men også økonomiske verdier. Ikke bare for de få, men også for de mange.

Det skulle vært interessant å høre noe mer om dette.

2019 06 02 - idrett og penger

Om Terje Rønning

Jeg er mann, født 1947 på Nøtterøy, gift, to barn. Barneskoler: Skjerve skole på Nøtterøy, Sem skole og Linnestad skole i Ramnes. Realskole: Kjelle skole i Sem kommune. Andre skoler: Kontorlærlingeskolen i Tønsberg, Radioskole ved Tønsberg Navigasjonsskole. Stiftelsen Markedsføringsskolen i Oslo: Grunnkurs, fagkurs og studiekurs. Radiooffiser i Thor Dahl AS, salgskonsulent i Optura AS, distriktsjef i Union Mykpapir, markedssjef i Kristian Brekke AS Engros, daglig leder i Decorita Miljø og Renhold, salgssjef i Salgskontoret Horten AS, pensjonist fra 2011.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s