Så er klagen over bomavgiftene i gang igjen.

Så er klagen over bomavgiftene i gang igjen.

Vi er blant verdens rikeste befolkning og allikevel klager vi over noe så bagatellmessig som bomavgifter.

Hvis vi vil kjøre, er det bare å betale. Hvis vi ikke vil betale, er det bare å bruke kollektive transportordninger.

De fleste ser ut til å glemme hvorfor vi får disse bommene, spesielt rundt byene. Årsaken er jo at bilene skal vekk i størst mulig grad og erstattes av kollektive transportmidler. Alt av hensyn til dem som bor i byene.

Men de som klager mest, er etter det jeg leser, de som er velstående og over førti år. Blant annet John Christian Elden som vi hørte i dagens Avisrunden på TV2. Dessuten har han flere biler, blant annet en el-bil som frakter ham relativt billig rundt omkring i hovedstaden.

Bommene langs riksveiene er det spesielt Frp som står bak. De vil bygge ut for at vi skal kunne komme fram raskest mulig, altså med høyest mulig fart og uten ulykker. Dette sier de i alle fall selv. Finansieringen tenker de lite på, og derfor blir det brukerne som må betale, noe som er ganske naturlig.

2019 05 29 - bompenger

Om Terje Rønning

Jeg er mann, født 1947 på Nøtterøy, gift, to barn. Barneskoler: Skjerve skole på Nøtterøy, Sem skole og Linnestad skole i Ramnes. Realskole: Kjelle skole i Sem kommune. Andre skoler: Kontorlærlingeskolen i Tønsberg, Radioskole ved Tønsberg Navigasjonsskole. Stiftelsen Markedsføringsskolen i Oslo: Grunnkurs, fagkurs og studiekurs. Radiooffiser i Thor Dahl AS, salgskonsulent i Optura AS, distriktsjef i Union Mykpapir, markedssjef i Kristian Brekke AS Engros, daglig leder i Decorita Miljø og Renhold, salgssjef i Salgskontoret Horten AS, pensjonist fra 2011.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s