Så fikk vi godt vær igjen.

 

Fredag 31. mai 2019

 

Og så fikk vi godt vær igjen. Sol og fjorten grader i skyggen her på Mo klokka elleve. Dette smaker virkelig godt.

I dag tok jeg av bandasjen på håndleddet mitt og erstattet den med et digert plaster som jeg fikk med fra sykehuset i Larvik. Sømmen ser bra ut og om elleve dager skal stingene tas. Det var det.

Boktid er det alltid. Etter at jeg var ferdig med det sjette og siste bindet om Skogsmatrosen til Jon Michelet, gikk jeg over til den andre boka om Jomsvikingene av Bjørn Andreas Bull-Hansen. Han skriver drivende godt denne karen. Olav Tryggvasson er nå død, men hevnerne er på jakt etter den som ga Olav banesåret.

Etter å ha sveipet gjennom nyhetene, ser det ut til at media foreløpig er ferdig med Märtha Louise og sjamanen. Det samme med bomavgiftene. Men dette er sikkert bare inntil videre, så vi får foreløpig konsentrere oss om andre ting, som for eksempel helgens aktiviteter.

God fredag.

2019 05 31 - dagens vær

Om Terje Rønning

Jeg er mann, født 1947 på Nøtterøy, gift, to barn. Barneskoler: Skjerve skole på Nøtterøy, Sem skole og Linnestad skole i Ramnes. Realskole: Kjelle skole i Sem kommune. Andre skoler: Kontorlærlingeskolen i Tønsberg, Radioskole ved Tønsberg Navigasjonsskole. Stiftelsen Markedsføringsskolen i Oslo: Grunnkurs, fagkurs og studiekurs. Radiooffiser i Thor Dahl AS, salgskonsulent i Optura AS, distriktsjef i Union Mykpapir, markedssjef i Kristian Brekke AS Engros, daglig leder i Decorita Miljø og Renhold, salgssjef i Salgskontoret Horten AS, pensjonist fra 2011.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s