Au pair er det andre store temaet folk diskuterer.

 

Lørdag 1.juni 2019.

 

Au Pair er det andre store temaet

som folk diskuterer i disse dager. Det og Frps justisministre.

Egentlig er det bare tullete å snakke om Frps mange justisministre. Det får fokus vekk fra det at velstående mennesker som vil betale minst mulig for hjelp til å passe på ungene sine, og derfor henter de inn billig hjelp fra fattige land, slik at de slipper å frakte ungene til og fra barnehavene.

«Vi er avhengig av au-pair’en vår», sier justisministeren og legger samtidig til at hun som bor hos dem, bare er gjest. Siden familien er avhengig av au-pair-jenta, har de vel valgt andre løsninger da. Alt mens au-pair’en rusler rundt i huset og bare er gjest.

Hva er egentlig en au pair. Wikipedia sier følgende: Au pair (fransk «på lik fot») er en ung person som bor hos en familie i et fremmed land med den hensikt å lære om kulturen der. Vertsfamilien gir kost, losji og lommepenger, og regner som regel med å få hjelp til barnepass og lettere husarbeid tilbake.

Er det slik vi tror au-pair-jentene har det?

Om Terje Rønning

Jeg er mann, født 1947 på Nøtterøy, gift, to barn. Barneskoler: Skjerve skole på Nøtterøy, Sem skole og Linnestad skole i Ramnes. Realskole: Kjelle skole i Sem kommune. Andre skoler: Kontorlærlingeskolen i Tønsberg, Radioskole ved Tønsberg Navigasjonsskole. Stiftelsen Markedsføringsskolen i Oslo: Grunnkurs, fagkurs og studiekurs. Radiooffiser i Thor Dahl AS, salgskonsulent i Optura AS, distriktsjef i Union Mykpapir, markedssjef i Kristian Brekke AS Engros, daglig leder i Decorita Miljø og Renhold, salgssjef i Salgskontoret Horten AS, pensjonist fra 2011.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s