De unge fortsetter å protestere.

 

Mandag 27. mai 2019

 

De unge fortsetter å protestere

gjennom demonstrasjoner. Erik Damman fra Fremtiden i Våre Hender skryter uhemmet av dem. Høyrepolitikeren Nikolai Astrup det samme. Men noen få eldre politikere mener at ungdommene bør komme seg tilbake til skolebenken.

 

Det var svenske Greta Thunberg

som startet det hele, og nå viser unge over hele verden hva de mener om hvordan vår generasjon styrer vår felles verden. På ødeleggende vis. Uten tanke på fremtiden. Men med stor vekt på penger og økonomi.

 

Jeg vet ikke hvordan

verden skal styres etter såkalte bærekraftige prinsipper samtidig som økonomien skal vokse, for slik er dagens økonomiske modeller som verden styres etter. De er basert på vekst, vekst og atter vekst, noe som viser seg å være umulig slik vi tenker i dag. Derfor tror jeg at de unge er redningen. De vil nok organisere seg annerledes, vil jeg tro.

2019 05 27 - Greta Thunberg

Om Terje Rønning

Jeg er mann, født 1947 på Nøtterøy, gift, to barn. Barneskoler: Skjerve skole på Nøtterøy, Sem skole og Linnestad skole i Ramnes. Realskole: Kjelle skole i Sem kommune. Andre skoler: Kontorlærlingeskolen i Tønsberg, Radioskole ved Tønsberg Navigasjonsskole. Stiftelsen Markedsføringsskolen i Oslo: Grunnkurs, fagkurs og studiekurs. Radiooffiser i Thor Dahl AS, salgskonsulent i Optura AS, distriktsjef i Union Mykpapir, markedssjef i Kristian Brekke AS Engros, daglig leder i Decorita Miljø og Renhold, salgssjef i Salgskontoret Horten AS, pensjonist fra 2011.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s