Vi er vel alle noen ganger spente på litt av hvert?

Mandag 6. mai 2019

 

Nå er jeg spent.

Skikkelig spent. Registerreima på Avensis’en vår må skiftes ut i tillegg til service. Bilen er fjorten år gammel, og er det da noen vits i å vedlikeholde bilen for over tjuefire tusen kroner? Eller er det en mulighet for å få dette gjort rimeligere? Mange snakker om små verksteder her hjemme, mens andre «talar om svenska prisar», så i dag gikk forespørselen til et merkeverksted i Sverige. Nå venter jeg i spenning.

 

Det gjør nok de ivrigste Frp’erne også.

De som tror på Karl I Hagen, og de underverkene han kan få til. Finansministeren som også var tilstede på Frp’ernes landsmøte stilte seg tvilende, men mente at dette var et skikkelig og tradisjonelt Frp-spark mot «de jævla sosialistene». Forresten, er sosialister det samme som sosialdemokrater? Jeg bare undrer meg over hva finansministeren mener, for det er vel det hun er? Finansminister som styrer vårt lands økonomi?

Jeg synes kanskje at hun burde latt Hagen og Listhaug holde på med sånt og vist at hun er vår kjedelige finansminister som skal beskytte våre pengeverdier. Jeg må si at jeg foretrekker en kjedelig finansminister i stedet for en som hyler ut sin desperasjon over dårlige meningsmålinger. Nå glemte jeg i farten at også Listhaug har blitt minister og bør vær litt kjedelig nå hun skal sørge for at vi får en hyggelig alderdom.

 

Vi fikk vel alle et lite sjokk i går

da værmenneskene i TV2 og NRK varslet om at vi kunne få snø, nå i mai. Fem til tjue centimeter, varslet de, men da jeg kikket nøye etter på kartet deres, så det ut til at dette bare gjaldt Østlandet opp mot Mjøsa, så jeg pustet lettet ut, men da jeg syklet opp til Toyota på Pindsle her i Sandefjord i dag, kjente jeg antydningen av noe som prikket på hendene mine. Kunne det være snø? Og enda mer prikket det da jeg syklet tilbake, for vi bruker vel ikke vanter eller hansker i mai, gjør vi vel? Vel hjemme kikket jeg på utetermometeret som viste seks grader, så da var det vel bare noe jeg «billet meg inn», dette med snøprikking på hendene mine.

 

Nå skinner i alle fall sola litt mellom skyene her under Mokollen i Sandefjord, og det håper jeg den gjør der du er også.

Hilsen Terje eller vestfoldingen.com

2019 05 06 - sol mellom skyene

 

Om Terje Rønning

Jeg er mann, født 1947 på Nøtterøy, gift, to barn. Barneskoler: Skjerve skole på Nøtterøy, Sem skole og Linnestad skole i Ramnes. Realskole: Kjelle skole i Sem kommune. Andre skoler: Kontorlærlingeskolen i Tønsberg, Radioskole ved Tønsberg Navigasjonsskole. Stiftelsen Markedsføringsskolen i Oslo: Grunnkurs, fagkurs og studiekurs. Radiooffiser i Thor Dahl AS, salgskonsulent i Optura AS, distriktsjef i Union Mykpapir, markedssjef i Kristian Brekke AS Engros, daglig leder i Decorita Miljø og Renhold, salgssjef i Salgskontoret Horten AS, pensjonist fra 2011.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

1 svar til Vi er vel alle noen ganger spente på litt av hvert?

  1. Bjørn Hoelseth sier:

    Definisjonen på en sosialdemokrat er at det er en person som vil arbeide for et sosialistisk samfunn med demokratiske midler. Det dreier seg ikke om en «sosial demokrat». Hentet fra Arbeidernes Leksikon.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s