Nyvalgt Krf-leder samt hekker og plener (søndag, 28.april 2019)

Søndag 28. april 2019

 

Så er Krf i gang med ny leder.

Det skal bli interessant å se og høre i hvilken retning de går og i hvor stor grad de påvirker regjeringen. Vi vet jo hva statsministeren mener om abortloven, og jeg har en anelse om hva KrF-lederen mener om den saken.

 

Her i Mo Terrasse

venter vi på hva utbyggeren, Inter Eiendom, har tenkt å gjøre med plener som ser ut som uharvede jorder og thujahekkene som er i ferd med å visne. Jeg har fått som oppgave å undersøke om de har tenkt å «gi blaffen» eller rydde opp etter seg.

Om Terje Rønning

Jeg er mann, født 1947 på Nøtterøy, gift, to barn. Barneskoler: Skjerve skole på Nøtterøy, Sem skole og Linnestad skole i Ramnes. Realskole: Kjelle skole i Sem kommune. Andre skoler: Kontorlærlingeskolen i Tønsberg, Radioskole ved Tønsberg Navigasjonsskole. Stiftelsen Markedsføringsskolen i Oslo: Grunnkurs, fagkurs og studiekurs. Radiooffiser i Thor Dahl AS, salgskonsulent i Optura AS, distriktsjef i Union Mykpapir, markedssjef i Kristian Brekke AS Engros, daglig leder i Decorita Miljø og Renhold, salgssjef i Salgskontoret Horten AS, pensjonist fra 2011.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s