Demonstrasjoner og spørretime (onsdag 27.mars 2019)

«Vi må vise vei

for våre foreldre og besteforeldre, for de viser ikke vei for oss», sa Mathilde B. Skjeggestad under elevdemonstrasjonen i Tønsberg forrige uke.

Så langt har det kommet at så godt som alle vet at vi kjører mot stupet med vårt forbruk og forurensning, men ingen er villig til å gjøre noe med det, fordi de færreste er villig til å redusere sitt forbruksmønster og sin levestandard. Derfor er det viktig at de unge som skal overta det hele om noen få år, kommer til orde og utfordrer oss eldre.

 

Spørretimen i dag

fortalte meg at statsministeren sitter på overtid. Her var det ikke tegn til beklagelser av noe som helst, om det så gjelder teatret Black Box eller overfor de unge som demonstrerte i forrige uke. Heller ingen signaler om å forsøke å forstå hvordan hennes uttalelser virker på andre. Nettopp fordi hun er statsminister. Hvor er empatien hos denne statsministeren vår?

Om Terje Rønning

Jeg er mann, født 1947 på Nøtterøy, gift, to barn. Barneskoler: Skjerve skole på Nøtterøy, Sem skole og Linnestad skole i Ramnes. Realskole: Kjelle skole i Sem kommune. Andre skoler: Kontorlærlingeskolen i Tønsberg, Radioskole ved Tønsberg Navigasjonsskole. Stiftelsen Markedsføringsskolen i Oslo: Grunnkurs, fagkurs og studiekurs. Radiooffiser i Thor Dahl AS, salgskonsulent i Optura AS, distriktsjef i Union Mykpapir, markedssjef i Kristian Brekke AS Engros, daglig leder i Decorita Miljø og Renhold, salgssjef i Salgskontoret Horten AS, pensjonist fra 2011.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s