God helg (torsdag 21.februar 2019)

Torsdag 21. februar 2019

Nå har vi vært hjemme i tre uker og Inger Johanne er i gang med å se etter leilighet til neste år, da for et par måneder, men ikke helårsleie slik vi gjorde før.

Etter at vi kom hjem har pusten falt tilbake til hjemmepust d.v.s. noe tyngre enn på Gran Canaria. I tillegg har jeg fått store problemer med håndleddet som jeg brakk for snart tretti år siden. Nå har jeg vært hos legen for annen gang og fått bestilt røntgenundersøkelse for å få en vurdering om det er noe galt med senene som ble splittet den gangen. I tillegg har jeg fått vondt i hofta, men det er jo noe som skjer med veldig mange på min alder. «Var det noe mer», spurte en jeg fortalte dette til. «Nei, ikke foreløpig», smilte jeg tilbake.

For å forbedre formen går jeg lange dagsturer i lokalmiljøet rundt byen og tar bilder som jeg deler på https://www.facebook.com/terjeronning47 for å gjøre litt stas på byen vår der det er mye fint å se på.

I går måtte Kampfisken til mor gi seg og la seg på siden i sanda i akvariet hennes. Jeg har tatt vannprøve som har blitt levert ned til dyrebutikken Buddy for analyse.  «Overforing», mente de i dyrebutikken, «det er det mest vanlige». Det er ikke enkelt å stelle fisker i et akvarium, og det finnes så mange meninger, så det med fisker er ikke så enkelt.

Ha en fin helg. I morgen tar vi av med Color Viking.

Om Terje Rønning

Jeg er mann, født 1947 på Nøtterøy, gift, to barn. Barneskoler: Skjerve skole på Nøtterøy, Sem skole og Linnestad skole i Ramnes. Realskole: Kjelle skole i Sem kommune. Andre skoler: Kontorlærlingeskolen i Tønsberg, Radioskole ved Tønsberg Navigasjonsskole. Stiftelsen Markedsføringsskolen i Oslo: Grunnkurs, fagkurs og studiekurs. Radiooffiser i Thor Dahl AS, salgskonsulent i Optura AS, distriktsjef i Union Mykpapir, markedssjef i Kristian Brekke AS Engros, daglig leder i Decorita Miljø og Renhold, salgssjef i Salgskontoret Horten AS, pensjonist fra 2011.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s