Hjemme fra Gran Canaria (tirsdag 5. februar 2019)

Tirsdag 5. februar 2019

Vi kom hjem fra Gran Canaria for fem dager siden og ble møtt av snø, mye snø. Vi har sett mer tidligere, men ikke her på Mo Terrasse hvor det meste blir fjernet av profesjonelle. Utenfor leiligheten mot Modalveien er vi selv ansvarlig, så det er godt at vi ikke kvittet oss med alt av snøfjerningsverktøy.

Jeg har enda en gang fått bekreftet at klimaet her hjemme ikke er ideelt for min astma. Det er rett og slett ganske slitsomt i forhold til det å leve der nede på øya i sør.

Men allerede om noen få dager skal vi inn og passe barnebarnet vårt, altså den viktigste årsaken til at vi er hjemme nå på vinteren, og vi gleder oss storligen.

2019 02 02 - Mo Terrasse i snø

Mo Terrasse i snø

2019 01 27 - Sol Angelica

Barnebarnet vårt trygt hvilende hos faren

 

Om Terje Rønning

Jeg er mann, født 1947 på Nøtterøy, gift, to barn. Barneskoler: Skjerve skole på Nøtterøy, Sem skole og Linnestad skole i Ramnes. Realskole: Kjelle skole i Sem kommune. Andre skoler: Kontorlærlingeskolen i Tønsberg, Radioskole ved Tønsberg Navigasjonsskole. Stiftelsen Markedsføringsskolen i Oslo: Grunnkurs, fagkurs og studiekurs. Radiooffiser i Thor Dahl AS, salgskonsulent i Optura AS, distriktsjef i Union Mykpapir, markedssjef i Kristian Brekke AS Engros, daglig leder i Decorita Miljø og Renhold, salgssjef i Salgskontoret Horten AS, pensjonist fra 2011.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s