Dag til dag (onsdag 14.november 2018)

Mandag 29. oktober 2018

Førvintersjau. Blomster skal overvintre i boden og lageret i Helgerødveien og er fraktet dit de skal være i vinter. Det sammen med møbelputer og ei sommerdyne som snart skal til Hurtigrenseriet i Tønsberg. I morgen fortsetter vi med forberedelser til gjester som kommer torsdag og blir til helgen.

Forresten, jeg har glemt at kulda har kommet hit til Mo. Minus null komma en og vind føles ikke hyggelig. Vinteren er nok bare for dem som synes godt om den kommende årstiden. Dette betyr altså ikke meg.

Ha en fin mandag kveld.

 

Tirsdag 30. oktober 2018

Nei og nei og nei! Må jeg si noe mer?

 

Torsdag 1. november 2018

Så er diskusjonen i gang igjen. Israel, palestinere, jødehat og antisemittisme. Denne gangen på grunn av Operasjon Dagsverk som samler inn penger til palestinsk ungdom. Hva er det som gjør at vanlige nordmenn formelig letter fra stolene sine, så snart det er snakk om disse temaene?

 

Lørdag 3. november 2018

Hva skjer i Polen? Hva med landets domstoler? Hva med demokratiet? Jeg har sett på URIX og hører at opposisjonen til de antidemokratiske kreftene stadig blir svakere. Hva mener Polen om EU? De får jo mye hjelp, men stadig færre nyter godt av denne hjelpen, etter det jeg hører.

 

Lørdag 3. november 2018

I dag hørte jeg på NRK Nyheter at leger jobber både for det offentlig og private arbeidsgivere. Hmmm! Dette virker merkelig. Tenk om rørleggere, snekkere, økonomimedarbeidere og andre skulle gjøre det samme? Virker ikke dette noe rart? Eller er det bare meg som ikke forstår?

 

Søndag 4. november 2018

Jeg sitter og hører på forsvarsministeren i TV2 Avisrunden. En sindig kar. Vi er heldigvis forskånet fra politikere som Donald Trump som lager storm i vannglass.

 

Søndag 4. november 2018

I går var vi på kino og så Mission Impossible – Fallout. Siste anledning ble det sagt, så da bestemte vi oss. Vi måtte jo se filmen som viser Preikestolen på sitt mest spektakulære. Mye action og mye lyd. Ellers var den jo underholdene som den typen filmer som regel er.

 

 

Torsdag 8. november 2018

Nå er det fire dager siden vi ble besteforeldre til ei nydelig jente som heter Sol Angelica Rønning Holstad. Vi har besøkte henne og foreldrene to ganger og flere ganger kommer nok om kort tid.

 

Torsdag 8. november 2018

Fregatten Helge Ingstad har kollidert og vil antageligvis synke om kort tid. Skipet hadde mange vannsikre kammere som skulle sørge for at den ikke skulle synke, men allikevel skjer det. Det har skjedd før, og det skjer sikkert igjen. Heldigvis skjer slikt oftest nært land som med Costa Concordia. Titanic var vel forhåpentligvis et unntak.

 

Fredag 9. november 2018

Da ble jeg valgt inn i borettslagets styre for halvannet år. Det blir spennende å oppleve og kanskje sette mitt preg på det som skjer der.

Om Terje Rønning

Jeg er mann, født 1947 på Nøtterøy, gift, to barn. Barneskoler: Skjerve skole på Nøtterøy, Sem skole og Linnestad skole i Ramnes. Realskole: Kjelle skole i Sem kommune. Andre skoler: Kontorlærlingeskolen i Tønsberg, Radioskole ved Tønsberg Navigasjonsskole. Stiftelsen Markedsføringsskolen i Oslo: Grunnkurs, fagkurs og studiekurs. Radiooffiser i Thor Dahl AS, salgskonsulent i Optura AS, distriktsjef i Union Mykpapir, markedssjef i Kristian Brekke AS Engros, daglig leder i Decorita Miljø og Renhold, salgssjef i Salgskontoret Horten AS, pensjonist fra 2011.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s