Fra dag til dag (mandag 15. oktober 2018)

Mandag 8. oktober 2018

Hvorfor skal de som tjener mest få mest i skattelettelse? Regjeringen velger å gi skattelettelse på tre hundre kroner for dem som tjener under en million kroner og over tusen kroner til dem som tjener over. Begrunnelsen er kanskje at dette skal skape flere arbeidsplasser, men hva er det som taler for det?

 

Mandag 8. oktober 2018

Politikerne på høyresiden sier at vi trenger flere barn. Innvandrerne produserer flere barn enn etniske nordmenn, har jeg lest. Da burde vi vel satse på å få flere innvandrere til landet?

 

Søndag 14. oktober 2018

Hvorfor bygger vi så nær elver, innsjøer og fjorder når vi vet hva slags vær vi kan vente oss fremover.

 

Søndag 14. oktober 2018

Jeg leser at Kåre Willoch fortviles over at Krf kan komme til å feie Solberg ned fra statsministerstolen. Han snakker om at dette er en skikkelig snuoperasjon. Men hva var det Solberg gjorde da hun valgte å samarbeide med Frp? Vi ble vel alle like overrasket alle sammen, gjorde vi ikke?

 

Mandag 15. oktober 2018

«First Man», filmen om Apollo og Neil Armstrong. Flott film om veien til månelandingen. Vi så den i går og anbefaler den absolutt.

 

Mandag 15. oktober 2018

I sin iver etter å få jaget ut flest mulig innvandrere fra områder utenfor Europa, bruker våre myndigheter kolossalt med penger til prosessen og rettsbehandling av saken til Mahad Adib Mahamud.

Dette forstår jeg lite av. Mannen er utdannet i Norge og var i full jobb som biokjemiker ved Ullevål sykehus, men siden myndighetene som har med disse sakene å gjøre, hadde litt lite å bruke tiden sin på, fant myndighetene ut at de kunne gå bakover i tiden for å se om de kunne finne noen som urettmessig hadde fått opphold i Norge. Sikkert et morsomt detektivarbeide for dem som driver med slikt, men trist for både oss som betaler lønna deres og han som får beskjed om at de ikke hører hjemme noe sted, verken her hjemme eller i Djibouti der Norge mener at han hører hjemme eller Somalia som han oppgir at har flyktet fra.

Så tenker jeg: «Hvem i all verden setter i gang slike aktiviteter som går ut over mennesker som er godt integrert og i fullt arbeid»?

 

 

 

 

 

Om Terje Rønning

Jeg er mann, født 1947 på Nøtterøy, gift, to barn. Barneskoler: Skjerve skole på Nøtterøy, Sem skole og Linnestad skole i Ramnes. Realskole: Kjelle skole i Sem kommune. Andre skoler: Kontorlærlingeskolen i Tønsberg, Radioskole ved Tønsberg Navigasjonsskole. Stiftelsen Markedsføringsskolen i Oslo: Grunnkurs, fagkurs og studiekurs. Radiooffiser i Thor Dahl AS, salgskonsulent i Optura AS, distriktsjef i Union Mykpapir, markedssjef i Kristian Brekke AS Engros, daglig leder i Decorita Miljø og Renhold, salgssjef i Salgskontoret Horten AS, pensjonist fra 2011.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s