Kastet, sykehusbehandling, Djupsund og bikkjedritt.

 

Fredag 22. juni 2018

 

Morgentur til Kastet.

I dag, torsdag 21.juni gikk turen ned til brygga der jeg gikk bryggekanten rundt før jeg la kursen mot Kastet via Hegnaveien og Østerøyveien og fant en bratt gangvei opp til Vardenlia, en vei jeg fulgte ned Jahredammen til Hegnaveien og videre langs Breiliveien opp Gokstadryggen og derfra hjemover forbi jernbanestasjonen. Totalt 11,69 kilometer. (torsdag 21. juni 2018).

 

Best sykehusbehandling avhenger av din utdannelse.

Lavt utdannede får dårligere behandling på norske sykehus sammenlignet med dem som har høyere utdannelse, hører jeg på TV2 Nyhetskanalen. Dette blir begrunnet av helseministeren med at mennesker som har like god eller bedre utdannelse enn de ansatte på sykehusene, får bedre behandling enn dem som ikke har de samme ressursene, men jeg hørte ikke at han kom med forslag til forbedringer. (torsdag 21. juni 2018).

 

Morgentur til Djupsund.

I dag, fredag 22. juni gikk jeg på nytt i retning av Kastet. I går fant jeg ut at det går en vei videre fra Kastet Gjenvinningsstasjon, Djupsundveien, en vei jeg har hørt om, men aldri lagt merke til. På kartet så jeg at jeg også kunne gå fra der Djupsundveien slutter, til Ringkollen, så som tenkt, så gjort. Turen tok to og en halv time. Distansen ble ikke målt siden jeg gikk inn i skogen og mistet GPS-kontakten som da kun målte distansen fra Ringkollen til Mo Terrasse. (fredag 22. juni 2018).

 

Bikkjedritt blir liggende etter morgenluftingen.

 

Jeg går mine langturer tidlig på morgenen og har lagt merke til at de færreste bikkjeeiere har med seg poser til å ta opp avfallet etter bikkja tidlig om morgen. De bare står og ser på at dyret gjør sitt fornødne og går videre. Det er jo veldig få som oppdager slendrianet så tidlig, tenker de kanskje? Jeg tenker at jeg kanskje bør ha med noen poser som jeg kan dele ut. (fredag 22. juni 2018).

Om Terje Rønning

Jeg er mann, født 1947 på Nøtterøy, gift, to barn. Barneskoler: Skjerve skole på Nøtterøy, Sem skole og Linnestad skole i Ramnes. Realskole: Kjelle skole i Sem kommune. Andre skoler: Kontorlærlingeskolen i Tønsberg, Radioskole ved Tønsberg Navigasjonsskole. Stiftelsen Markedsføringsskolen i Oslo: Grunnkurs, fagkurs og studiekurs. Radiooffiser i Thor Dahl AS, salgskonsulent i Optura AS, distriktsjef i Union Mykpapir, markedssjef i Kristian Brekke AS Engros, daglig leder i Decorita Miljø og Renhold, salgssjef i Salgskontoret Horten AS, pensjonist fra 2011.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s