Mikroplast, raringpartiet, facebook og parkering.

 

Fredag 15. juni 2018

 

Tannkrem uten mikroplast.

Jeg leser på facebook at Zendium er den eneste tannkremen som ikke inneholder mikroplast, mikroplast som vi alle i den siste tiden har lært at ødelegger alt liv i havet. Denne mikroplasten vil vi finne i fisken som vi spiser og kanskje også vannet vi drikker, men den renser tennene mener produsentene bak både Solidox og Colgate, så hva gjør vi? Hvilken tannkrem kjøper vi? (onsdag 13. juni 2018).

 

Representanter for «raringpartiet»

i regjeringen har nominert Donald Trump til Nobels Fredspris. Jeg trodde det var en vits da jeg hørte det, men det virker faktisk som om det er alvorlig ment. Heldigvis sitter det fornuftige mennesker i Nobelkomitéen, så jeg regner med at dette er spill for galleriet fra disse to forslagsstillerne. Kanskje de synes at de har vært borte fra overskriftene for lenge? Hvem vet? (onsdag 13. juni 2018).

 

Sjekk hva du «Liker» på facebook.

Inger Johanne fant ut at jeg «liker» Solfaktor som vi kjøpte et hotellopphold fra. Vi fikk et rom som var slitt, skittent og lå over en ungdomsrestaurant som spilte høy musikk hele natten. Vi sov ikke på fire døgn, og da vi klaget, fikk vi vite at de ikke hadde noe ansvar, de bare formidlet kjøpet. Aldri mer Solfaktor bestemte vi oss for da, og i dag fjernet jeg firmaet fra listen over ting jeg liker. (onsdag 13. juni 2018).

 

Parkering i fjellet.

Jeg leser i lokalavisen at noen igjen fremmer forslaget om parkering i fjellet under Preståsen. Dette er jo den mest naturlige løsningen når vi vil ha mennesker i gatene i stedet for biler. Denne ballen bør ikke legges død. La den i stedet fortsette å rulle som et samtaleemne mellom oss som bruker byen. (fredag 15. juni 2018).

 

 

 

 

 

 

 

 

Om Terje Rønning

Jeg er mann, født 1947 på Nøtterøy, gift, to barn. Barneskoler: Skjerve skole på Nøtterøy, Sem skole og Linnestad skole i Ramnes. Realskole: Kjelle skole i Sem kommune. Andre skoler: Kontorlærlingeskolen i Tønsberg, Radioskole ved Tønsberg Navigasjonsskole. Stiftelsen Markedsføringsskolen i Oslo: Grunnkurs, fagkurs og studiekurs. Radiooffiser i Thor Dahl AS, salgskonsulent i Optura AS, distriktsjef i Union Mykpapir, markedssjef i Kristian Brekke AS Engros, daglig leder i Decorita Miljø og Renhold, salgssjef i Salgskontoret Horten AS, pensjonist fra 2011.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s