Generalforsamling, helse og litt om hund og steinkasting.

 

Onsdag 23. mai 2018

 

Generalforsamlingen i Mo Terrasse er over,

et møte som gikk mye bedre enn forventet, og nå er det bare å vente på hva som skjer framover vedrørende saken med Inter Eiendom som ikke har levert det de markedsførte. Hva kaller man det forresten når utbyggeren uttrykkelig forteller at det skal bores energibrønner, både skriftlig og muntlig, men i stedet leverer noe som for dem er mye billigere, mens det for oss blir dyrere og dårligere? Alt uten å informere dem som har kjøpt og betalt leilighetene.

 

Tirsdag hadde jeg full gjennomgang

av min helses status. Da legen og laboratoriet var ferdig med meg etter en time, hadde de ikke funnet noe galt. Målingen av pusteferdighetene mine blir sendt til spesialistlegen i Porsgrunn, og det er derfra jeg får tilbakemelding hvis han mener at jeg må dybdeundersøkes.

 

Jeg har satt morgenturene i system.

Fra en til to timer og forskjellige ruter. Jeg løper ikke. Bare går, men går det jeg kan. I tillegg fotograferer jeg og legger dermed merke til mye mer enn det jeg ellers ville gjort. Bildene offentliggjør jeg på facebook.com.

 

I Oslo kaster noen ungdommer stein

på natteravnene, og ledelsen for denne frivillige grupperingen sier at de kanskje trekker tilbake natteravnene fra områdene der steinkastingen pågår. Så tenker jeg: «Hvorfor spør de ikke ungdommene om hvorfor de kaster stein?» Kanskje media ville vært de beste til dette?

 

I Bergen ble en dame skadet

da hun møtte en hundeeier med sin hund i et langt bånd. På stien kom hundeeieren på den ene siden og hunden på den andre, slik at båndet surret seg rundt leggen til damen som gikk midt på stien og laget et stort kjøttsår som måtte sys og behandles på Haukeland Sykehus. Igjen er det hundeeierne som er problemet. Ikke hunden.

Om Terje Rønning

Jeg er mann, født 1947 på Nøtterøy, gift, to barn. Barneskoler: Skjerve skole på Nøtterøy, Sem skole og Linnestad skole i Ramnes. Realskole: Kjelle skole i Sem kommune. Andre skoler: Kontorlærlingeskolen i Tønsberg, Radioskole ved Tønsberg Navigasjonsskole. Stiftelsen Markedsføringsskolen i Oslo: Grunnkurs, fagkurs og studiekurs. Radiooffiser i Thor Dahl AS, salgskonsulent i Optura AS, distriktsjef i Union Mykpapir, markedssjef i Kristian Brekke AS Engros, daglig leder i Decorita Miljø og Renhold, salgssjef i Salgskontoret Horten AS, pensjonist fra 2011.
Dette innlegget ble publisert i Dagbok, Uncategorized og merket med , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s