Nedpakking, utpakking og norske nyheter.

 

Lørdag 19. mai 2018

 

Det er lørdag klokken seksten,

og vi har vært hjemme et helt døgn. Vi har handlet mat, besøkt mor, hatt morgenbesøk av Bartek og faren hans som skulle reise hjem til Poznan og til og med fått med oss noe av bryllupet i Storbritannia på TV. Lungene mine er tilbake til der de var før vi reiste sydover, men sånn er det bare. Til uka bestiller jeg legetime for ny pustekontroll slik avtalen var med spesialistlegen i Porsgrunn.

 

Nedpakkingen

i leiligheten i Playa del Inglés gikk nesten som planlagt, men du verden så mye som ble igjen. Fire kofferter og to ryggsekker pakk fulle, til sammen nitti kilo ble med oss hjem, mens heldiggrisen Nico får overta en mye bedre utstyrt leilighet enn den var da vi overtok den fra ham.

 

Mandag 21. mai 2018

 

Utpakkingen og klesvasken

fortsetter og minnene fra de siste fire årene på Gran Canaria strømmer på, samtidig som astmaen gjør meg ganske sliten, men nå har vi valgt, i alle fall for det neste halve året, og så får vi vurdere det hele.

 

De norske nyhetene

kommer nå også nærmere innpå oss, selv om NRK ikke sender nyheter i disse streiketider, men norske nyheter kommer selvfølgelig fra TV2, selv om de danske eierne deres har strammet inn betraktelig når det gjelder pengebruk.

 

Nyhetsfokuset

i pinsehelgen har vel hovedsakelig vært konsentrert rundt bryllupet i Storbritannia og steinkastingen i Vestli, nord for Stovner i Oslo.

 

Før hadde vi bydelspoliti

i de forskjellige bydelene i Oslo, bydelspoliti som var der ungdommene var, men så forsvant disse politifolkene plutselig.

I Tønsberg, der jeg vokste opp, vandret alltid politifolkene rundt, to og to, med frakker og hvite hansker og alltid med et tjenestevillig smil. I dag sitter politifolkene inne i bilene sine og rykker bare ut når det er noe veldig ille som skjer.

Å spare penger på vedlikehold vil nesten alltid resultere i kostbare reparasjoner uansett hva det gjelder.

Så da er det bare å ønske alle en fin etterpinseuke.

 

Hilsen vestfoldingen.com

Om Terje Rønning

Jeg er mann, født 1947 på Nøtterøy, gift, to barn. Barneskoler: Skjerve skole på Nøtterøy, Sem skole og Linnestad skole i Ramnes. Realskole: Kjelle skole i Sem kommune. Andre skoler: Kontorlærlingeskolen i Tønsberg, Radioskole ved Tønsberg Navigasjonsskole. Stiftelsen Markedsføringsskolen i Oslo: Grunnkurs, fagkurs og studiekurs. Radiooffiser i Thor Dahl AS, salgskonsulent i Optura AS, distriktsjef i Union Mykpapir, markedssjef i Kristian Brekke AS Engros, daglig leder i Decorita Miljø og Renhold, salgssjef i Salgskontoret Horten AS, pensjonist fra 2011.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s