Sånn litt småprat mens Inger Johanne ligger og venter på at antibiotikakuren skal starte.

 

Mandag 14. mai 2018

 

Som i de foregående dagene

har været vært praktfullt her sør i Atlanterhavet. Varmt og ikke for varmt. Svak bris og ikke ubehagelig vind. Akkurat nå klokken elleve formiddag har Inger Johanne lagt seg nedpå etter at hun tok sin første antibiotikatablett som hun fikk med fra tannlegen før vi reiste nedover. Som vanlig blir hun ganske «slått ut» når hun tar den type tabletter. I dag tidlig ringte hun til tannlegen og fikk beskjed om at hun kunne begynne antibiotikakuren nå. Senere skal hun amputere en tanns tannrøtter, men da bør betennelsen som lager en byll være borte.

 

To kofferter

er nå ferdigpakket, og mye blir liggende igjen. Lista over de gjenliggende tingene får Nico i ettermiddag, så får vi se hva han vil betale for dem. Vi har foreslått to hundre euro med et spørsmålstegn. Han regner vel med at vi kontakter ham igjen seinere for eventuelt å leie en annen leilighet, så kanskje han ser på dette med positive øyne.

 

Rehabilitering

av overnattingsstedene er i full gang over hele øya, og de to hotellene på begge sider av Danubio er stengt og under full restaurering, så vi opplever litt støy uten at det er direkte generende. Vi er jo utenfor turistsesongen, så de «extranjeros» som er her nå, er relativt fastboende som vår svenske venninne Anita, og jeg forstår hvorfor de blir her mesteparten av året. Livet er veldig mye lettere når temperaturen er vennlig.

 

Vi følger jo med

på det som skjer hjemme i Norge, og jeg liker ikke den «politiserende vrien» som har etterfulgt ESC. At folk diskuterer kvaliteten på musikken er jo bare morsomt, men når de trekker inn politikk som Israel, jøder, Palestina og palestinere samt valg av Jerusalem som arrangementsby for neste års European Song Contest, ja da forringer dette hele arrangementet som har «musikalsk forbrødring» som tema.

 

I dag

skal vi en tur først til Lidl for å kjøpe brød og deretter opp til San Fernando, og i morgen har vi planer om å gå til Meloneras for å se «The Post» i «El Cine Bajo Las Estrellas» eller på norsk den utendørs kinoen med bare stjernene over oss, der vi sitter i en sofa og nyter en pizza og en flaske cava sammen med filmen. Det blir kos.

Om Terje Rønning

Jeg er mann, født 1947 på Nøtterøy, gift, to barn. Barneskoler: Skjerve skole på Nøtterøy, Sem skole og Linnestad skole i Ramnes. Realskole: Kjelle skole i Sem kommune. Andre skoler: Kontorlærlingeskolen i Tønsberg, Radioskole ved Tønsberg Navigasjonsskole. Stiftelsen Markedsføringsskolen i Oslo: Grunnkurs, fagkurs og studiekurs. Radiooffiser i Thor Dahl AS, salgskonsulent i Optura AS, distriktsjef i Union Mykpapir, markedssjef i Kristian Brekke AS Engros, daglig leder i Decorita Miljø og Renhold, salgssjef i Salgskontoret Horten AS, pensjonist fra 2011.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s