Søndag 6. mai 2018

 

I dag

er det vår andre dag i leiligheten vår her i Danubio denne gangen, og det betyr at vi har bare tolv dager igjen før den føres tilbake til Nico. Vi har kost oss her i snart fire år, men for noen måneder siden bestemte vi oss for å si opp leieavtalen uten å ha noe annet å gå til her i sør.

 

Hovedårsaken

til at vi er her nede, er min astma som etter hvert har blitt stadig mer merkbar. Det verste er kjølig og fuktig vær, men pollen har kanskje også litt å si. Dette betyr at været om vinteren påvirker min astmatilstand, og om våren kommer pollentiden og det var min allergi mot pollen som startet det hele. Sommeren er ofte fuktig hjemme i Norge og det samme med høsten, så summa sumarum, så er klimaet i Norge ikke gunstig noen tid på året for meg, men vi bor jo i Norge og snart er familien blitt noe større, så jeg «lyt vel tåle det hele».

 

Vi kom

hjem hit til øya natt til i går, og dagen i går gikk da med til frisør og mathandling, så nå er vi godt forsynt med husholdningsartikler for noen dager framover. Ettermiddagen tilbrakte vi ved og i bassenget før vi spiste middag og satte vi oss til med den gamle filmen «The Sound Of Music». En god kveld med gode følelser.

 

I dag

har vi fått et varslet overskyet vær med noe regn og tilbringer dagen med boklesing og skriving, og det er det jeg gjør nå. I morgen varsles det om væromslag, noe som gir mange andre muligheter.

 

Til deg som leser dette, hilser jeg med det spanske «saludos de yo y mi mujer».

Om Terje Rønning

Jeg er mann, født 1947 på Nøtterøy, gift, to barn. Barneskoler: Skjerve skole på Nøtterøy, Sem skole og Linnestad skole i Ramnes. Realskole: Kjelle skole i Sem kommune. Andre skoler: Kontorlærlingeskolen i Tønsberg, Radioskole ved Tønsberg Navigasjonsskole. Stiftelsen Markedsføringsskolen i Oslo: Grunnkurs, fagkurs og studiekurs. Radiooffiser i Thor Dahl AS, salgskonsulent i Optura AS, distriktsjef i Union Mykpapir, markedssjef i Kristian Brekke AS Engros, daglig leder i Decorita Miljø og Renhold, salgssjef i Salgskontoret Horten AS, pensjonist fra 2011.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s