Idrett, plastemballasje, miljø og dagens tur (tirsdag, 24. april 2018).

Tirsdag 24. april 2018

 

Northug jr. er tilbake på landslaget

og må følge reglene våre, mente idrettslederen på tv. «Vi får nå se på det da», svarte skiprimadonnaen. Det blir spennende å se hvordan det samarbeidet vil fungere kommende vinter. Mange forventer vel en del spennende spark til både svensker og andre.

 

Vinmonopolet vil gå over til plastflasker

for å spare miljøet. Hvordan dette vil harmonere med det vi har lest om at plast ødelegger all verdens hav, vet vi ikke. Det virker som om Vinmonopolet ikke følger skikkelig med i det folk snakker om.

 

Hva er mest miljøvennlig av

plastbæreposer eller papirbæreposer? Dette temaet har vært framme i flere medier i den siste tiden. Kvalitetsbæreposer av glassfiber er en bedre løsning for forbrukerne, mener nå jeg. De er mye mer solide og mye bedre å bære hjem varer med fra butikken og kan brukes til all mulig slags transport av varer. IKEA har en variant som av mange brukes til ved til ovnen. Vi bruker stort sett bare denne typen på Gran Canaria, og de kastes ikke, nettopp fordi de er gode å bruke.

 

Onsdag 25. april 2018

 I dag tok vi oss en god tur på føttene våre opp til Mokollen som er en av Norges mest spektakulære byutsiktspunkter. Været var nydelig, hvitveisen blomstret i all sin prakt og det å gå i kupert terreng fra Mokollen til Lille Mokollen, var bare herlig.

 

Og til slutt, nyt dagen der du er.

2018 04 25 - Hvitveis

 2018 04 25 - Lille Mokollen

 

Om Terje Rønning

Jeg er mann, født 1947 på Nøtterøy, gift, to barn. Barneskoler: Skjerve skole på Nøtterøy, Sem skole og Linnestad skole i Ramnes. Realskole: Kjelle skole i Sem kommune. Andre skoler: Kontorlærlingeskolen i Tønsberg, Radioskole ved Tønsberg Navigasjonsskole. Stiftelsen Markedsføringsskolen i Oslo: Grunnkurs, fagkurs og studiekurs. Radiooffiser i Thor Dahl AS, salgskonsulent i Optura AS, distriktsjef i Union Mykpapir, markedssjef i Kristian Brekke AS Engros, daglig leder i Decorita Miljø og Renhold, salgssjef i Salgskontoret Horten AS, pensjonist fra 2011.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s