Ja vel, så snør det igjen.

 

Tirsdag 3. april 2018

Ikke mye, bare noen fnugg, men allikevel.

Klokka er halv fem, og vi er hjemme etter å ha gått en tur til Pindsle for blant annet å bestille service på Avensis’en, og hva gjorde vi da, når både nye og gamle biler står der og frister. Vi gikk selvfølgelig rundt og bare lot oss friste. Alt uten å gjøre noe annet enn bare å se. Den billigste måten å shoppe på, er å vindusshoppe, har vi hørt. Derfor var det dette vi gjorde.

Men tilbake til været. Spesielt siden det ikke ble noe bilkjøp på oss, men sikkert på noen andre som også gikk rundt og kikket.

Været ja. Akkurat nå snør det igjen, og mange av oss er vel glade for det. Etter en lang vinter fyker jo mange av gårde opp i fjellet for å få mer vinter og snø, selv om de lenge har klaget over kuldegradene og snøen der de bor. Det er vel slik vi nordmenn er. Vi vil alltid ha et annet vær enn det vi per dato har.

 

Og skiskytterlandslaget blir vel ikke det samme

nå når Ole Einar Bjørndalen har lagt inn årene etter at denne sesongen er over, og måten han offentliggjorde det på var skikkelig bra, slik han trakk hele sportspressen opp til Simostranda til «lokalet» i bygda og redegjorde for bakgrunnen på en ordentlig måte. En flott idrettsmann som har gitt oss store gleder.

 

Og Listhaug henger på kors i Bergen,

både hører og ser vi. Kunstneren som har malt bildet sier at det er et beskrivende bilde på at hun selv sier at hun har ofret seg for at Frp skal klare seg i regjeringen. Kunst skal provosere, har vi hørt før, men dette provoserer visst ikke veldig mye etter det jeg har hørt fra dem som har blitt intervjuet i tv og radio.

 

Dette var vel det jeg hadde på hjertet i dag.

Nå sitter jeg og puster ut etter Pindsleturen med laptop’en på fanget og gleder meg til at det fuktige og kalde klimaet går over. Nyt dagen din der du er.

Om Terje Rønning

Jeg er mann, født 1947 på Nøtterøy, gift, to barn. Barneskoler: Skjerve skole på Nøtterøy, Sem skole og Linnestad skole i Ramnes. Realskole: Kjelle skole i Sem kommune. Andre skoler: Kontorlærlingeskolen i Tønsberg, Radioskole ved Tønsberg Navigasjonsskole. Stiftelsen Markedsføringsskolen i Oslo: Grunnkurs, fagkurs og studiekurs. Radiooffiser i Thor Dahl AS, salgskonsulent i Optura AS, distriktsjef i Union Mykpapir, markedssjef i Kristian Brekke AS Engros, daglig leder i Decorita Miljø og Renhold, salgssjef i Salgskontoret Horten AS, pensjonist fra 2011.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s