Film under åpen himmel i Faro de Maspalomas (fredag. 13. oktober 2017)

Det ble en flott kinokveld i utendørskinoen i Faro de Maspalomas i går kveld. På denne kinoen går bare de ferskeste filmene, og i går var det den nye filmen om Victoria og Abdul, om vennskapet mellom dronningen og hennes etter hvert gode indiske venn. Ganske så kontroversielt i de dager, det å ha en mørkhudet venn, i hvert fall når hun er dronning og han forteller at han er muslim og i tillegg er gift i hjemlandet.

Filmene starter ikke før det er mørkt nok til at vi ser det som foregår på lerretet, så det er ingen eksakte tider for når den første forestillingen starter, bare når vi kanskje kan regne med at filmen begynner. I stedet for stoler er det sofaer med tepper som vi kan tulle rundt oss hvis det blir for kaldt, men det var det absolutt ikke i går. Det er anledning til å bestille pizza og vin, og for oss ble det cava i tillegg til pizzaen. Det er ganske hyggelig å sitte slik med kjæresten i armkroken og et glass cava i hånden, mens vi er på kino.

Da vi var vel hjemme, kjente vi at varmen fra calimaværet begynte å komme, og klokka tre måtte jeg opp. Astmabronkitten var i gang, og jeg kunne bare glemme å bli liggende. Da Inger Johanne kom opp hadde temperaturen steget til tretti grader, og nå midt på dagen, ligger viseren rolig på trettifem, altså bare to grader under normal kroppstemperatur. Calimaen har lagt seg over store deler av kysten, så selv fjellformasjonene innover i landet begynner å forsvinne i noe som ligner dis, men som vi vet er sandpartikler i luften.

I dag fikk vi forresten rapport fra flyforsinkelser.no om at saken vår mot Norwegian er i gang, men at de trengte noe mer informasjon hvilket jeg sendte, så nå er det bare å vente.

Jeg har bestilt forfatterkurs på internett, noe som skal bli spennende å gjennomføre. Tanken er å skrive ned min egen livshistorie, kanskje mest for min egen del, så får vi se etter hvert om det kan bli noe mer skriverier ut av det.

Inger Johanne hviler akkurat nå, litt sliten av varmen, men snart tenker jeg at vi tar en dukkert.

Ha en fin dag.2017 10 13 - utendørs kino

Om Terje Rønning

Jeg er mann, født 1947 på Nøtterøy, gift, to barn. Barneskoler: Skjerve skole på Nøtterøy, Sem skole og Linnestad skole i Ramnes. Realskole: Kjelle skole i Sem kommune. Andre skoler: Kontorlærlingeskolen i Tønsberg, Radioskole ved Tønsberg Navigasjonsskole. Stiftelsen Markedsføringsskolen i Oslo: Grunnkurs, fagkurs og studiekurs. Radiooffiser i Thor Dahl AS, salgskonsulent i Optura AS, distriktsjef i Union Mykpapir, markedssjef i Kristian Brekke AS Engros, daglig leder i Decorita Miljø og Renhold, salgssjef i Salgskontoret Horten AS, pensjonist fra 2011.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s