Mange spør oss (torsdag, 12. oktober 2017)

Mange spør oss til stadighet om hva vi gjør her nede. Følger du meg på vestfoldingen.com og Inger Johanne eller meg på facebook får du et lite innblikk.

I dag var vi ikke oppe før klokka ni, mot normalt alt fra klokken syv til ni, mest klokka åtte. Det betød at frokosten ble avsluttet ved ellevetiden med quizen fra Sandefjords Blad og Aftenposten. Deretter brukte vi en halv time på spanskboka, kurset har ikke begynt ennå, men vi forskutterer det hele litt. Så skilte vi litt lag, Inger Johanne jobbet med forberedelser til et selskap som vi skal ha når vi kommer hjem, og jeg gikk over gulvene med våtmoppen. Sand er et problem her hos oss, så enten må jeg koste eller støvsuge, stort sett hver dag.

Etter moppingen var det lunsj og en prat om statsbudsjettet som finansministeren presenterte i dag. Jeg liker ikke dagens regjering, men stemte høyre for en del år siden, noe som er helt utelukket i dag med Frp i posisjon. Etter min mening er det viktig at vi har slike vaktbikkjer både på høyre- og venstresiden i stortinget, men de bør holde seg der, altså i stortinget og ikke i regjering. Faren er at det dukker opp et parti enda lenger til høyre for Frp siden de ikke lenger er der.

Dette var politikken. Denne bloggen har stort sett vært unntatt fra politikk, og jeg forsøker å la det forbli slik, men statsbudsjettet angår oss alle, så da så.

Akkurat nå er Inger Johanne nede ved bassenget, mens jeg sitter her og skriver. Vi har et stort basseng og normalt er det sjelden overfylt. Når jeg så ned sist, for en time siden, var det kanskje rundt syv mennesker der, ut fra hva jeg så. Kanskje ikke så merkelig, siden de fleste som bor her er relativt fastboende.

I kveld har vi tenkt oss til Faro de Maspalomas for å gå på utendørs kino. Filmen er om dronning Victoria og hennes gode indiske tjener og venn, Abdul Karim. Om vi tar turen dit, hvilket jeg akkurat nå tror, må kvelden få lov til å vise.

Ellers er boklesing det som tar mest tid for oss. Vi har et formidabelt utvalg av bøker i våre egne bokhyller og utvalget blir stadig større. Denne gangen har jeg lest Washingtondekretet av Jussi Adler-Olsen og Stormenes Tid I – Sverdet og korset av Ken Follett og er i gang med Stormenes Tid II – Katedralen. Alle bøkene kan anbefales. Bruker du bokelskere.no, så får du sett hva både forlaget og andre lesere mener om de forskjellige bøkene.

Dermed har jeg intet mer å fortelle om i dag, men jeg ønsker deg og dine en flott høstdag.

Om Terje Rønning

Jeg er mann, født 1947 på Nøtterøy, gift, to barn. Barneskoler: Skjerve skole på Nøtterøy, Sem skole og Linnestad skole i Ramnes. Realskole: Kjelle skole i Sem kommune. Andre skoler: Kontorlærlingeskolen i Tønsberg, Radioskole ved Tønsberg Navigasjonsskole. Stiftelsen Markedsføringsskolen i Oslo: Grunnkurs, fagkurs og studiekurs. Radiooffiser i Thor Dahl AS, salgskonsulent i Optura AS, distriktsjef i Union Mykpapir, markedssjef i Kristian Brekke AS Engros, daglig leder i Decorita Miljø og Renhold, salgssjef i Salgskontoret Horten AS, pensjonist fra 2011.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s