Sommeren har kommet og glad er vi for det (mandag, 10. juli 2017)

Familiedynastiet Trump.

G20-konferansen i Hamburg viser at et stort land kan representeres av én familie. Trump ble for eksempel erstattet av datteren når han trakk seg tilbake, mens for Norges og de andre nasjoners del ble statsoverhodene erstattet av finansministerne, alle valgte politikere, når det oppsto samme situasjon. Heldigvis reagerte amerikanske journalister mot dette «familiedynastiet Trump».

 

Her i Norge nærmer vi oss stortingsvalget,

noe som øker det politiske spenningsnivået, selv her i det «rolige» landet vårt. Heldigvis har vi gode «avspenningskanaler» som for eksempel www.facebook.com, www.twitter.com og diverse blogger der sinte stemmer kan avreagere. Dermed slipper vi slike «polske riksdags-tilstander» som de vi har sett i for eksempel det israelske Knesset der folk sloss med knyttnevene sine. Ja vi har det godt her i vår sindige og rolige del av verden.

 

Venner, familie og helse.

Her hos oss har vi hatt og har fortsatt en aktiv og hyggelig periode med venner og familie siden vi kom hjem fra Gran Canaria. Helsemessig har vi fått det meste avklart. Den siste meldingen kom i dag fra spesialistlegen min i Skien. Femten registrerte pustestopp i timen, men dette går greit foreløpig, mener han. Nye medisiner er jeg i gang med og tjuende desember skal jeg til ny test. Foreløpig har vi ikke truffet blink, men kanskje dette endrer seg i perioden fram til da.

 

Utenlandsturer.

Tjuefjerde juli reiser vi ned til Gran Canaria igjen, men denne gangen bare for seksten dager. Tjueandre til tjuefemte august reiser vi til operaen i Verona for å oppleve forestillingen Nabucco, og tjuefemte september reiser vi nedover igjen for vårt vanlige høstopphold, denne gangen i to måneder, og tjueåttende november er vi hjemme igjen.

Om Terje Rønning

Jeg er mann, født 1947 på Nøtterøy, gift, to barn. Barneskoler: Skjerve skole på Nøtterøy, Sem skole og Linnestad skole i Ramnes. Realskole: Kjelle skole i Sem kommune. Andre skoler: Kontorlærlingeskolen i Tønsberg, Radioskole ved Tønsberg Navigasjonsskole. Stiftelsen Markedsføringsskolen i Oslo: Grunnkurs, fagkurs og studiekurs. Radiooffiser i Thor Dahl AS, salgskonsulent i Optura AS, distriktsjef i Union Mykpapir, markedssjef i Kristian Brekke AS Engros, daglig leder i Decorita Miljø og Renhold, salgssjef i Salgskontoret Horten AS, pensjonist fra 2011.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s