Mest om været (fredag, 28. april 2017)

Søndag, 23. april 2017

I dag kan vi fylle kasser og potter med jord, sa Inger Johanne da vi sto opp til sol og skyfritt vær. Det ser jo ut til å bli flott vær. Jeg så på temperaturmåleren og utbrøt: «Fire grader!». Samtidig tenkte jeg at sola varmer sikkert opp lufta, så vi satser på å ordne dette etter en søndagstur.

Og det gjorde vi.

Tirsdag, 25. april 2017

Notatet fra søndag forteller om hvordan været var da og hva vi forventet vi skulle få av vår- eller sommervær videre i april, men da vi så ut av vinduet vårt i dag da vi våknet, skjønte vi at vinteren ikke var over.

Det vi så var hvitt dekke på jordene og en temperaturmåler som viste én grad, altså bare én grad, to grader lavere, så hadde vi hatt kuldegrad! Dette er ikke april måned verdig.

«Grå Stær» på øynene er noe som ofte er en konsekvens av det å bli eldre enn det vi var tidligere. Inger Johanne var til kontroll i dag, men heldigvis er operasjon ikke nødvendig på hennes øyne. Jeg fikk operert begge øynene for det samme i fjor, men kontrollen etterpå viste at jeg hadde fått det de kaller «etter-stær», og i morgen skal jeg til optikeren for å se om tiden er inne for behandling med laser. Og i kveld er det diabetesmøte.

Mye av det vi gjør for tiden har med helse å gjøre. Merkelig!

Fredag, 28. april 2017

Optikeren var fornøyd også med meg. Etterstæren hadde ikke forandret seg, og synet var nesten som før. Hah! Flott, ikke sant?

Vi har nå kommet skikkelig i gang med treningen hos naprapatene i Sandefjord Helsepark. Mandag, onsdag og fredag fra klokka ni til ti. Skål for bedre helse, og niende mai skal jeg til Skien for å utredes med hensyn til astmaen. Kanskje treningen gjør underverker også med den?

Vinterværet har ikke gitt seg. Meteorologene fortalte i dag tidlig at været er flott over hele landet, bortsett da fra i øst og sør, altså hos oss, der det ville være overskyet, men hun nevnte ingenting om det snøværet som vi kjempet oss gjennom på vei til treningssenteret i dag tidlig, men i morgen skal det bli bra har vi hørt fra naboen.

Og det gleder vi oss til alle sammen, tror jeg.

Med en vårlig hilsen fra Terje.

Om Terje Rønning

Jeg er mann, født 1947 på Nøtterøy, gift, to barn. Barneskoler: Skjerve skole på Nøtterøy, Sem skole og Linnestad skole i Ramnes. Realskole: Kjelle skole i Sem kommune. Andre skoler: Kontorlærlingeskolen i Tønsberg, Radioskole ved Tønsberg Navigasjonsskole. Stiftelsen Markedsføringsskolen i Oslo: Grunnkurs, fagkurs og studiekurs. Radiooffiser i Thor Dahl AS, salgskonsulent i Optura AS, distriktsjef i Union Mykpapir, markedssjef i Kristian Brekke AS Engros, daglig leder i Decorita Miljø og Renhold, salgssjef i Salgskontoret Horten AS, pensjonist fra 2011.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s