Akk du skrøpelige kropp (onsdag, 5. april 2017)

Onsdag, 5. april 2017

«Akk du skrøpelige kropp».

Hvem var det som sa dette? Jeg husker ikke, men jeg kjenner at det er vel slik. Mange er verre enn meg, jeg vet det, men akkurat nå er det meg som plages av noe som ikke gir seg.

Vi er ganske avhengig av pusteorganet vårt, og det er dette som ikke «funker» slik det skal, så nå skal jeg til utredning i Skien. Vikarlegen til min fastlege mente at dette var viktig, så derfor blir det slik. Både min tidligere fastlege og min nåværende fortalte og utredet for meg hvorfor jeg har astma og bronkitt og hvilke medisiner jeg bør bruke, men det har blitt med det.

Så kom en vikar inn i bildet, en vikar som mente at årsaken måtte frem i lyset. Hun sendte raskt en forespørsel til Sykehuset i Tønsberg. Kort etter fikk jeg telefon derfra om at de hadde tidsfrist for utredningen til slutten av mai, hvilket de ikke hadde kapasitet til, så jeg kunne velge mellom Oslo eller Skien, og kort etter fikk jeg brev om dette og venter nå på innkalling til utredning hos spesialist i Skien.

Den samme vikaren, Inger Johanne og jeg har samme lege, anbefalte Inger Johanne trening hos naprapat for å få verdiene ned, så nå er vi begge i gang med trening hos naprapatene i Sandefjord Helsepark. Sammen med det vårlige lyset betyr vel dette at familiehelsen snart vil bli mye bedre.

Statens Vegvesen

har også funnet fram til oss eller rettere sagt til Inger Johanne, for det var hun som fikk innkalling til noe de kaller «65+», et kursopplegg for oppdatering av våre stadige dårligere kunnskaper og tregere reaksjonsevne i forhold til den kontinuerlige økende biltrafikken. Kurset går over to dager, mandag som var og i dag onsdag.

Vi er vel omtrent like mange av hvert kjønn på kurset, noe som av en ble kommentert med at «menn kommer for å bevise hvor flinke de er, mens kvinnene kommer for å lære». Det kan hende at det er slik, men jeg er glad for at kurslederen ikke har myndighet til å ta fra meg sertifikatet.

Dette er alt jeg har å bringe på banen i dag, og nå er det bare et par timer til vi skal av gårde til siste del av kurset, så da er det bare igjen å si «takk for oppmerksomheten».

Hilsen Terje eller http://vestfoldingen.com

Om Terje Rønning

Jeg er mann, født 1947 på Nøtterøy, gift, to barn. Barneskoler: Skjerve skole på Nøtterøy, Sem skole og Linnestad skole i Ramnes. Realskole: Kjelle skole i Sem kommune. Andre skoler: Kontorlærlingeskolen i Tønsberg, Radioskole ved Tønsberg Navigasjonsskole. Stiftelsen Markedsføringsskolen i Oslo: Grunnkurs, fagkurs og studiekurs. Radiooffiser i Thor Dahl AS, salgskonsulent i Optura AS, distriktsjef i Union Mykpapir, markedssjef i Kristian Brekke AS Engros, daglig leder i Decorita Miljø og Renhold, salgssjef i Salgskontoret Horten AS, pensjonist fra 2011.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s