Så er vi hjemme på Mo igjen (fredag, 24. mars 2017).

Fredag, 24. mars 2017

I natt var det første natt i «den norske heimen vår» på lenge, og dagen i dag er vår første hele dag siden vi kom hjem.

Vi ble hentet på Torp av Erik og tusen takk for det. Deretter gikk turen opp til OBS før vi pakket ut, og etter gjennomført handling med nedlasting av butikkjedens app, noe som gikk greit med hjelp fra damen i informasjonsdisken, besøkte vi mor.

I dag bestilte vi tur til Strömstad med Fjordline, så i morgen blir det min første tur med den røde båten. Vi har tidligere holdt oss lojalt til den blå, siden de har satset på norske arbeidsplasser, men konkurrenten måtte jo før eller senere prøves, og i morgen skjer altså det.

Jeg sliter fortsatt med bronkiene, mer i dag enn på Gran Canaria, men onsdag skal jeg til ny legetime. Jeg håper vi finner fram til bedre tilpassing av medisiner denne gangen.

Inger Johanne er allerede i byen og møter venninner, og i mellomtiden er planen at jeg skal gå over gulvene og vinduene. Det blir i så fall første gangen jeg rengjør vinduene i leiligheten her på Mo Terrasse, men først sitter jeg her og skriver mens jeg renser bronkiene.

Det var forresten litt fremmed å se på norske nyheter igjen, om denne politiske runddansen omkring det som skal skje til høsten. Slike temaer blir etter hvert ganske perifere etter hvert som ukene går når vi oppholder oss på øya i sør, men nå er vi tilbake der vi var før vi reiste nedover, så vi får vel følge litt med så vi er litt mer oppdaterte før vi skal stemme.

Da er det bare igjen og si hei på dere og sende en hilsen fra Mo Terrasse Atten.

Om Terje Rønning

Jeg er mann, født 1947 på Nøtterøy, gift, to barn. Barneskoler: Skjerve skole på Nøtterøy, Sem skole og Linnestad skole i Ramnes. Realskole: Kjelle skole i Sem kommune. Andre skoler: Kontorlærlingeskolen i Tønsberg, Radioskole ved Tønsberg Navigasjonsskole. Stiftelsen Markedsføringsskolen i Oslo: Grunnkurs, fagkurs og studiekurs. Radiooffiser i Thor Dahl AS, salgskonsulent i Optura AS, distriktsjef i Union Mykpapir, markedssjef i Kristian Brekke AS Engros, daglig leder i Decorita Miljø og Renhold, salgssjef i Salgskontoret Horten AS, pensjonist fra 2011.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s