Denne natten var fryktelig (tirsdag, 14. februar 201)

Esta noche fue terrible con de menos sueño. Mi astma bronkitis hizo mucha flema en mis pulmónes. Asi tuve que levantarme muchas veces durante la noche para tener que respirar. Pero despues un visita en nuestra peluqeria con un poco conversación en español, el dia ahora es mas mejor.

A causa de el ruido de mis toses obtuvo tampoco Inger Johanne su primer sueño y lo siento.

Denne natten var fryktelig med alt for lite søvn. Astmabronkitten min laget mye slim i lungene mine. Så jeg måtte stå opp flere ganger i løpet av natten for å få puste. Men etter et besøk hos vår frisør med litt prat på spansk, er dagen nå mye bedre.

På grunn av bråket fra hosten min fikk heller ikke Inger Johanne sin skjønnhetssøvn og jeg er lei meg for det.

Om Terje Rønning

Jeg er mann, født 1947 på Nøtterøy, gift, to barn. Barneskoler: Skjerve skole på Nøtterøy, Sem skole og Linnestad skole i Ramnes. Realskole: Kjelle skole i Sem kommune. Andre skoler: Kontorlærlingeskolen i Tønsberg, Radioskole ved Tønsberg Navigasjonsskole. Stiftelsen Markedsføringsskolen i Oslo: Grunnkurs, fagkurs og studiekurs. Radiooffiser i Thor Dahl AS, salgskonsulent i Optura AS, distriktsjef i Union Mykpapir, markedssjef i Kristian Brekke AS Engros, daglig leder i Decorita Miljø og Renhold, salgssjef i Salgskontoret Horten AS, pensjonist fra 2011.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s