Øl i bensinstasjoner (tirsdag, 31. januar 2017)

Tirsdag, 31. januar 2017

I disse Trump-tider er det muligens vanskelig å bli lagt merke til for norske politikere som begynner å bli paniske. Det nærmer seg jo valgtider. Bård Hoksrud slår derfor til med nye 2017-01-31-bard-hoksrud-frptanker. Øl på bensinstasjoner, tenker han, det må jo slå gjennom som en stornyhet, og dermed er han både i aviser og på tv. En debatt blir det til og med. En debatt med påstander som mange av oss kaller tull og tøys.

Øl på bensinstasjoner, sier Hoksrud. Det må til, slik at bensinstasjonene kan konkurrere med dagligvareforretningene. De tjener jo altfor lite på drivstoffsalg, og selger kanskje for lite kioskvarer? Derfor kan ølsalg hjelpe dem. Øl og bil hører jo så godt sammen? Eller?

Krf er selvfølgelig engstelig for at dette skal føre til større forbruk av alkohol, men Hoksrud parerer ved å mene at dette er bare gammelt tankegods. Dessuten, sier han, så erstatter da kanskje ølet hjemmebrent. Det er jo så mange som drikker hjemmebrent her i landet, tenker han kanskje, i hvert fall i hans eget fylke, og det er i alle fall skadelig.

Det fleste av oss som har lest litt markedsføring, har lært at bedre tilgjengelighet gir større salg. Det er jo nettopp derfor selgere vil ha produktene sine inn i alle aktuelle butikker, så Hoksrud bruker nok dette bare for å ikke bli glemt. Eller?

Om Terje Rønning

Jeg er mann, født 1947 på Nøtterøy, gift, to barn. Barneskoler: Skjerve skole på Nøtterøy, Sem skole og Linnestad skole i Ramnes. Realskole: Kjelle skole i Sem kommune. Andre skoler: Kontorlærlingeskolen i Tønsberg, Radioskole ved Tønsberg Navigasjonsskole. Stiftelsen Markedsføringsskolen i Oslo: Grunnkurs, fagkurs og studiekurs. Radiooffiser i Thor Dahl AS, salgskonsulent i Optura AS, distriktsjef i Union Mykpapir, markedssjef i Kristian Brekke AS Engros, daglig leder i Decorita Miljø og Renhold, salgssjef i Salgskontoret Horten AS, pensjonist fra 2011.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s