Tenk å kunne hilse på alle forbipasserende, vinke til dem og slå av en prat (fredag, 11. november 2016)

Klokka er snart syv, og vi er hjemme etter en lang dag i leiligheten. Først og fremst vil vi takke Gro som har hjulpet oss med å pakke ut det vi hadde pakket ned i Hekkeløpveien. Det er ikke bare arbeidshjelpen som er viktig, men det å ha noen å jobbe sammen med, noe som gjør det hele mye mere trivelig.

På slutten av dagen kom transportfolk med sofa, salongbord, fryseskap og kjøleskap, så allerede nå kan vi se at dette blir et trivelig sted å bo. Men det er ikke bare leiligheten som er viktig. Vi har også truffet mange av våre hyggelige naboer og noen av dem som bruker Modalveien som spaservei.

Protestene fortsetter i USA, protestene mot den nyvalgte presidenten. Jeg leser: ««Sinte, hvite menn, hvite kvinner, hvite kristne og hvite folk med lavere utdanning sørget for valgsjokk i USA»

http://www.dagbladet.no/nyheter/disse-forte-trump-til-makta/64704499

Dette er alt jeg har ork til å skrive i dag. I morgen fortsetter vi med å klargjøre leiligheten og kanskje kommer det mer her på www.vestfoldingen.com.

Om Terje Rønning

Jeg er mann, født 1947 på Nøtterøy, gift, to barn. Barneskoler: Skjerve skole på Nøtterøy, Sem skole og Linnestad skole i Ramnes. Realskole: Kjelle skole i Sem kommune. Andre skoler: Kontorlærlingeskolen i Tønsberg, Radioskole ved Tønsberg Navigasjonsskole. Stiftelsen Markedsføringsskolen i Oslo: Grunnkurs, fagkurs og studiekurs. Radiooffiser i Thor Dahl AS, salgskonsulent i Optura AS, distriktsjef i Union Mykpapir, markedssjef i Kristian Brekke AS Engros, daglig leder i Decorita Miljø og Renhold, salgssjef i Salgskontoret Horten AS, pensjonist fra 2011.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s