Flyttejobben blir lettere når vi får hjelp (lørdag, 12. november 2016)

Lørdag, 12. november 2016

Klokka er snart ni om kvelden, lørdag tolvte november. Inger Johanne og jeg sitter foran TV’en og følger Lars Monsen som denne gangen ikke klarte å finne fram dit han skulle, men det har vi gjort. Det vil si at vi holder skjemaet for innflytting i Mo Terrasse.

Takket være god hjelp av Inger og Knut fikk vi i dag gardinstengene på plass og det samme med hyllene i boden. I tillegg hadde de med seg gryterett slik at vi slapp å tenke på maten.

Knut og jeg startet med å demontere Ikeas Ivar-hyller i garasjeboden i Hekkeløpveien, mens Inger og Inger Johanne pakket ned det vi skulle ha med av innbo, slik at vi kjørte til Mo Terrasse i tre biler. Som forventet var det fullt av biler på avlessingsplassen, alle med flyttelass, men vi fikk plassert bilene og tømt dem.

I morgen må vi bruke mesteparten av dagen på å klargjøre det som skal hentes av flyttebyrået mandag morgen klokken åtte, og mandag kveld legger vi oss til å sove i Mo Terrasse.

Resten av uka kommer vi til å jobbe med å hente det vi skal beholde. Resten overlater vi til flyttebyrået som flytter det til bruktbutikken sin.

Vi fikk også besøk i dag, både av venner og familie, noe som alltid er hyggelig. Da er det lett å bryte av for en koselig prat.

Om Terje Rønning

Jeg er mann, født 1947 på Nøtterøy, gift, to barn. Barneskoler: Skjerve skole på Nøtterøy, Sem skole og Linnestad skole i Ramnes. Realskole: Kjelle skole i Sem kommune. Andre skoler: Kontorlærlingeskolen i Tønsberg, Radioskole ved Tønsberg Navigasjonsskole. Stiftelsen Markedsføringsskolen i Oslo: Grunnkurs, fagkurs og studiekurs. Radiooffiser i Thor Dahl AS, salgskonsulent i Optura AS, distriktsjef i Union Mykpapir, markedssjef i Kristian Brekke AS Engros, daglig leder i Decorita Miljø og Renhold, salgssjef i Salgskontoret Horten AS, pensjonist fra 2011.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s