Og så kom sola (mandag, 7. november 2016)

Og så kom sola, og med den enda lavere temperaturer. I dag skal jeg til legen, og i morgen er det bankbesøk for signering av mellomfinansieringspapirene før vi reiser over til  venner i Moss der vi skal se og høre på de to rustne herrene Paus og Fjeld.

MGP Junior på NRK TV

Lørdag kveld fikk vi nyte MGP junior på NRK TV. Å oppleve unger og ungdom som konkurrerer med hverandre og få se hvordan de gleder seg over hverandres prestasjoner, det var bare herlig, og ikke minst at vi fikk oppleve gleden til det venninneparet som til slutt vant. Danserne imponerte, musikerne var flotte og ikke minst gjorde programlederparet en super jobb. https://www.nrk.no/kultur/vilde-og-anna-vant-arets-mgpjr-1.13213531

De unge er jo også de som kommer til å bedømme vår generasjons jobb for miljøet.

I Russland er det fortsatt noen forskere som sier at klimaendringene er naturlige. Journalister og andre forskere er forskrekket over det de hører, men forklaringen er visst svært enkel, ifølge russiske kritikere. Hvis forskerne får folk til å tro at klimaendringene er naturlige, så slipper landet å gjøre noe med det. «Da kan vi jobbe med å skaffe folk det de trenger for å overleve», mener myndighetene. http://www.yr.no/magasin/den-store-russiske-klimanekten-1.13135357

I USA er det presidentvalget de er opptatt av.

Vinner Clinton, blir hun den første kvinnelige presidenten i landet. For åtte år siden ble Obama valgt som den første fargede presidenten, og kanskje om fire eller åtte år blir den første fargede og kvinnelige presidenten valgt. Da tenker jeg på Michelle Obama. Fantastisk hvis dette skulle skje, og alle disse er demokrater. Jeg forstår det slik at hvis de ønsker utvikling i USA, så bør de stemme demokratisk. Hvis de derimot ønsker å beholde det gamle, altså konservere de gamle tankene, så bør de stemme republikansk. Det blir spennende å se hvilken vei de vil gå i verdens mektigste land.

Om Terje Rønning

Jeg er mann, født 1947 på Nøtterøy, gift, to barn. Barneskoler: Skjerve skole på Nøtterøy, Sem skole og Linnestad skole i Ramnes. Realskole: Kjelle skole i Sem kommune. Andre skoler: Kontorlærlingeskolen i Tønsberg, Radioskole ved Tønsberg Navigasjonsskole. Stiftelsen Markedsføringsskolen i Oslo: Grunnkurs, fagkurs og studiekurs. Radiooffiser i Thor Dahl AS, salgskonsulent i Optura AS, distriktsjef i Union Mykpapir, markedssjef i Kristian Brekke AS Engros, daglig leder i Decorita Miljø og Renhold, salgssjef i Salgskontoret Horten AS, pensjonist fra 2011.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s